Follow us

Η αγαπημένη ενυδατική προσώπου της Gwyneth Paltrow που δεν κοστίζει πάνω από 25 ευρώ

Αλλά και άλλων A-listers όπως των Scarlett Johansson, Lady Gaga και Alexa Chung.

Gwyneth Paltrow Splash News

Κι όμως, η αγαπημένη ενυδατική κρέμα της Gwyneth Paltrow κοστίζει μόλις 24,40 ευρώ. Και όχι μόνο της Paltrow, αλλά και πολλών άλλων αστέρων του Hollywood, που ορκίζονται χρόνια σε αυτήν.

Ο λόγος για τη διάσημη Lait-Crème Concentré της Embryolisse, ένα πολυαγαπημένο, πολυχρηστικό προϊόν που αποτελεί και το μικρό μυστικό των καλύτερων makeup artists παγκοσμίως σε γυρίσματα και φωτογραφίσεις. Κι αυτό γιατί η ανάλαφρη υφή της, με τα φυσικής προέλευσης ενεργά συστατικά πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, χαρίζει στην επιδερμίδα απόλυτη θρέψη και ενυδάτωση, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, σεβόμενη ακόμα και το πιο ευαίσθητο.

Μαίρη Συνατσάκη | Μας δείχνει το "αληθινό" της δέρμα και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

Εκτός από τα παραπάνω, η ενυδατική αυτή κρέμα έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηηθεί ταυτόχρονα ως ενυδατική, ως primer σαν βάση για το μακιγιάζ αλλά και σαν λοσιόν ντεμακιγιάζ. Επιπλέον, μπορεί να εφαρμοστεί και σαν καταπραϋντική κρέμα μετά την έκθεση στον ήλιο, αλλά και σαν μάσκα προσώπου.

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί είναι το go-to ενυδατικό προϊόν της 48χρονης ηθοποιού. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι ένα από τα top beauty προϊόντα στο νεσεσέρ της εδώ και πολλά χρόνια, ενώ το θεωρεί τόσο αποτελεσματικό και καλό, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι κάθε 60'' πωλείται και ένα προϊόν παγκοσμίως. Κρίνοντας από την άψογα ενυδατωμένη, με τόσο νεανική όψη επιδερμίδα της, δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε.

Οι celebrity approved αποχρώσεις νυχιών για τα καλοκαιρινά μανικιούρ μας

Loading...

Χρειάζεσαι κι άλλες αποδείξεις; Απλά να αναφέρουμε ότι και η Scarlett Johansson με τη Lady Gaga είναι επίσης fans του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ η Alexa Chung έχει δηλώσει ότι είναι το μοναδικό προϊόν που εφαρμόζει αμέσως μετά το serum της για την ενυδάτωση της επιδερμίδας της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ