Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Τα προϊόντα ομορφιάς που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Τα εξαιρετικά οικονομικά, αλλά και τα luxury προϊόντα περιποίησης που έχει πάντα στο μπάνιο της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου NDP

Αν μας έλεγε ότι είναι 29 θα την πιστεύαμε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Κι όμως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στις 25 Ιανουαρίου έκλεισε τα 39. Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να αναρωτηθούμε ποιο είναι το μυστικό πίσω από την τόσο νεανική και λαμπερή εμφάνισή της. Εκτός από τα καλά γονίδια, ο μεγαλύτερος άσσος στο μανίκι της είναι η σχολαστική περιποίηση της επιδερμίδας της με βαθιά ενυδατικά και αντιγηραντικά προϊόντα, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της. Ακολουθούν τα 4 προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο της:

Η skincare συμβουλή που πρέπει οπωσδήποτε να ακούσει η Μαίρη Συνατσάκη (κι εσύ)

Τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Advanced Génifique Serum, Lancôme

Loading...

Ο εμβληματικός ορός αντιγήρανσης της Lancôme αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας της Ελιάνας κι όχι άδικα: Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό προστατεύοντας την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα μειώνει τις ρυτίδες, χαρίζοντας μια ορατά πιο απαλή, νεανική και λεία επιδερμίδα.

Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Intral Daily Rescue Serum, Darphin

Loading...

Ένας ακόμα πολύ αγαπημένος της ορός είναι ο Intral Daily Rescue της Darphin, o οποίος ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, βοηθώντας στην πρόληψη από μελλοντικό ερεθισμό και τη μείωση της ερυθρότητας. "Όταν τον φοράω αισθάνομαι την επιδερμίδα μου ανανεωμένη και λαμπερή", λέει η ίδια.

Cellular Boost Vitamin C Polish και Cellular Boost Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας με SPF20, Neutrogena

Loading...

Στο μπάνιο της θα συναντήσει ωστόσο κανείς και πολύ οικονομικά προϊόντα περιποίησης, όπως εκείνα της σειράς Cellular Boost της Neutrogena. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το Vitamin C Polish 2-3 φορές την εβδομάδα για να απολεπίσει την επιδερμίδα της και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας της, ενώ αγαπά πολύ και την κρέμα ημέρας της σειράς, η οποία, όπως λέει η ίδια "ενυδατώνει, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης σε μόλις 4 εβδομάδες".

Ήβη Αδάμου | Τα "έξυπνα" χτενίσματα με τα οποία κρύβει τις bad hair days της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ