Το super κολακευτικό κούρεμα που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Warning: Θα θέλεις να κλείσεις αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι πάντα μέσα σε όλα και έχουν σε speed dial τους καλύτερους κομμωτές: Όταν λοιπόν όλες οι Ελληνίδες influencers υιοθετούν ένα συγκεκριμένο haircut, τότε δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε πως αυτό είναι το it κούρεμα του 2022. Τα καλά νέα είναι ότι είναι εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, σχήματος προσώπου και υφής μαλλιών. We stand.

Street Style | Τα hair και makeup trends που υιοθετούν τώρα όλες οι Μιλανέζες

Το καλύτερο κούρεμα του 2022 σύμφωνα με τις Ελληνίδες influencers

Το έντονο φιλάρισμα τείνει να κάνει τις άκρες να δείχνουν λεπτές και να προσθέτει χρόνια στην εμφάνισή μας. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες Ελληνίδες influencers έχουν υιοθετήσει ένα layered κούρεμα αλά Jennifer Aniston, το οποίο χαρακτηρίζεται από διακριτικό φιλάρισμα σε όλα τα σωστά σημεία-κυρίως γύρω από το πρόσωπο- δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πιο έντονων ζυγωματικών.

Τα trendy hairstyles με τα οποία έχουν εμμονή οι celebrities τώρα

Όπως θα δεις παρακάτω, όλες δείχνουν να συμφωνούν με την Gen Z και να δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στη χωρίστρα στη μέση στο μεγάλο hair debate των τελευταίων μηνών.

Αγαπημένο τους χτένισμα είναι το blowout aka το "αφράτο" γεμάτο όγκο hair look, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο στα '90s. "Όπλο" τους για την επίτευξη αυτού του χτενίσματος είναι φυσικά ειδικά hot tools, αλλά και rollers, που χαρίζουν ένα πιο φυσικό, fluffy αποτέλεσμα.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Τα προϊόντα ομορφιάς που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι Ελληνίδες influencers που έχουν αγαπήσει τα face framing layers

Μαρία Παπαγεωργίου

Σουζάνα Κεγγίτση

Δώρα Κατσικογιάννη

Ευτυχία Λαζάρου

Μαριτίνα Χαλβατζή

Στέβη Σεμιτέκολου

Εβελίνα Νικόλιζα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Βασιλική Καρανζογιάννη