Αντίο scrunchies | Αυτό είναι το αξεσουάρ που θα φορούν όλες φέτος την άνοιξη

Η Hailey Bieber βρίσκεται πίσω από το νέο hair accessory craze.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ξέχασε τα scrunchies και τα claw clips. Είναι πλέον ξεκάθαρο: Η μόδα αφήνει λίγο πίσω της τα '90s και επικεντρώνει την προσοχή της στα θρυλικά '00s. Πρώτα επέστρεψαν τα wispy hairstyles κι έπειτα τα banana clips και οι λεπτές στέκες. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνει δυναμικό comeback το πιο iconic hair trend όλων: τα butterfly clips, η νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά 2022.

Model Off-Duty | Το χτένισμα που χαρίζει εφέ άμεσου lifting στο πρόσωπο

Τάσεις μαλλιά 2022: Τα butterfly clips επέστρεψαν

Καλά διάβασες: Τα πολύχρωμα clips σε σχήμα πεταλούδας, που φορούσαμε με μανία πριν είκοσι χρόνια επανέρχονται στο προσκήνιο. Την επιστροφή της τάσης προμήνευσαν πολλές celebrity εμφανίσεις με κυριότερη εκείνη της Olivia Rodrigo στα περσινά VMAs.

Ταλαιπωρημένα μαλλιά | Τα λαδάκια που μεταμορφώνουν ακόμα και τις πιο ξηρές άκρες

Σήμερα όμως πειστήκαμε πραγματικά για την επιστροφή των butterfly clips, αφού είδαμε την απόλυτη trend setter aka την Hailey Bieber να υιοθετεί την τάση.

@haileybieber

Todays vibe 🙆🏼‍♀️💕💕💕💕

♬ sad girlz luv money slowed - xxtristanxo

Χαρίζοντάς μας έμπνευση για τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, η Hailey ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα βελούδινο ροζ bikini και να έχει πιάσει πίσω τα μαλλιά, που πλαισιώνουν το πρόσωπό της, με δύο ασορτί butterfly clips. Το beauty look της ολοκληρώθηκε με ροζ glittery σκιά, έντονο ρουζ και ροζ lipgloss, μένοντας πιστή στη Y2K αισθητική.

Με τα butterfly clips να έχουν πάρει πλεόν την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο διάσημων it girls, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η throwback τάση θα μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες.

Το super κολακευτικό κούρεμα που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers