Follow us

Αντίο κλάμερ | Τα banana clips είναι τα αξεσουάρ που θα βλέπουμε παντού φέτος

Η thowback τάση που λατρεύει το TikTok κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο μακριά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από το σπάσιμο. Sold!

Beauty Splash News/Ideal Image

Αξεσουάρ μαλλιών, αυτή η μάστιγα. Λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας τα hair clips είχαν την τιμήτική τους με τη Lizzo να καλύπτει με αυτά κάθε εκατοστό των μαλλιών της, ενώ το καλοκαίρι του 2020 o όρος bucket hat μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας ότι όχι, δεν είναι όλες οι τάσεις για όλους.

Η Bella Hadid επαναφέρει στο προσκήνιο το hair trend που λατρεύαμε σαν παιδιά

Το 2021 ήταν το δίχως άλλο η χρονιά των claw clips, δηλαδή των κλάμερ, που σε ποικίλα χρώματα, σχέδια, μεγέθη και στιλ έγιναν οι πρωταγωνιστές του street style. Το 2022 φαίνεται πως ένα άλλο αξεσουάρ από τα παλιά θα "κλέψει" τα πρωτεία του κι αυτό δεν είναι άλλο από τα banana clips.

Bottleneck bangs, fluffy hair, bobs και όλες οι μεγάλες τάσεις στα μαλλιά για το 2022

Banana Clips | Η νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά για το 2022

Τα διάσημα αξεσουάρ της δεκαετίας του 1980 επανέφερε στο προσκήνιο -ποιος άλλος;- η Gen Z, η οποία φαίνεται να έχει πάθει εμμονή με τις throwback τάσεις. Το #bananaclip μετρά περισσότερα από 63 εκατομμύρια βίντεο στο TikTok με όλα να "απαιτούν" το ίδιο πράγμα: την επιστροφή τους στη μόδα.

Τα trendy hairstyles με τα οποία έχουν εμμονή οι celebrities τώρα

@adaratran

I normally use the black one but the white banana clip was easier to show how to put it in #fyp #bananaclip

♬ original sound - Tru Blume

Τα μακρόστενα αυτά clips εκτός από το ότι δείχνουν εξαιρετικά retro chic, κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο μακριά όταν είναι πιασμένα σε αλογοουρά, ενώ είναι και καλύτερα για την υγεία τους, καθώς δεν ενθαρρύνουν το σπάσιμο της τρίχας, όπως τα κοινά λαστιχάκια.

Τι πιστεύεις; Η Bella Hadid, η Kendall Jenner και η Hailey Bieber θα απαρνηθούν τα αγαπημένα τους κλαμερ για χάρη των banana clips;

Το χτένισμα που θα σε αναδείξει σε beauty icon ακόμα και με 50% υγρασία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ