Follow us

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό χρώμα νυχιών που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Και είναι και fashion approved - o Μichael Kors το ανέδειξε ήδη στο πιο hot-right-now χρώμα νυχιών.

michael kors Splash News / Ideal Image

Αν και τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει πολύ ψηλά στις τάσεις ό, τι μπορείς να φανταστείς από χρώματα και σχέδια στα νύχια, με κάθε είδος french mani να επικρατεί πανηγυρικά, ένα πολύ κλασικό χρώμα φαίνεται να κάνει δυναμικό comeback και μάλιστα ταιριάζει σε όλα τα δέρματα.

Loading...

Rhinestone-embellished manicure | Μια τάση στα νύχια που ήρθε για να μείνει

Burgundy Red

Ο λόγος για το burgundy ή αλλιώς το πολύ σκούρο μπορντό (μπορντό Βουργουνδίας) που όπως αποδείχτηκε, επικράτησε σε πολλά raunway shows των πρόσφατων Εβδομάδων Μόδας. Μάλιστα, ο Michael Kors το ανέδειξε σε ό,τι πιο hot-right-now, αφού όλα τα μοντέλα που περπάτησαν στο show του στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, είχαν βαμμένα τα νύχια τους σε αυτό το πολύ βαθύ και σαγηνευτικό μπορντό.

Loading...
Loading...

Οι Bella Hadid, Irina Shayk και Emily Ratajkowski ήταν μεταξύ των μοντέλων που περπάτησαν στο catwalk και είχαν το συγκεκριμένο μανικιούρ στα άκρα τους, και που απ᾽ότι διαπιστώσαμε, δεν αποχωρίστηκαν ούτε μετά την πασαρέλα. Μάλιστα, αν παρατηρήσεις καλά τα outfits που παρουσιάστηκαν θα δεις πόσο πολύ ταίριαξε το burgundy με τα γκρι και καμηλό σύνολα ενώ έδεσε τέλεια ακόμα και τα metallics κομμάτια.

Loading...
Loading...

Αυτό είναι το σχέδιο στα νύχια που προβλέπεται να γίνει μεγάλο trend την άνοιξη

Ο σχεδιαστής το σέταρε και με ίδιο χρώμα κραγιόν στα χείλη, για ένα matchy-matchy look που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Loading...

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο μουντό για την άνοιξη και να θεωρείς ότι είναι πιο ταιριαστό για το φθινόπωρο (εξάλλου, και η συλλογή του MK ήταν για τις σεζόν F/W '22-'23), όμως θεωρώ ότι είναι το τέλειο μεταβατικό χρώμα για την εποχή. Πριν περάσουμε στις απαλές παστέλ ή στις φλούο φωτεινές αποχρώσεις - που άλλωστε θέλουν και πιο μαυρισμένες επιδερμίδες - τι καλύτερο από το να δοκιμάσεις πιο σκούρα χρώματα; Το μαύρο και το σκούρο μπλε ήταν ανάμεσα στις στάνταρ επιλογές μας, καιρός να προσθέσεις και το burgundy.

Και το καλύτερο; Κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας ενώ ταιριάζει και σε κοντά νύχια - αλλά και σε όλα τα σχήματα και μήκη, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ