Follow us

Η beauty θεραπεία για να αντιμετωπίσεις επιτέλους αποτελεσματικά την αραίωση και την τριχόπτωση στα μαλλιά σου

Η σύνθεση είναι αποτελεσματική και ειδικά σχεδιασμένη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.

τττττ

Είναι γεγονός ότι η αραίωση των μαλλιών είναι δυστυχώς ένα θέμα που ταλανίζει όχι μόνο τους άντρες, αλλά και ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών. Οι λόγοι που μπορεί να υποφέρεις από τριχόπτωση και αραίωση ποικίλουν μιας και το τριχωτό της κεφαλής αλλά και τα μαλλιά υπόκεινται σε διάφορους εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες που τα επηρεάζουν.

Τι είναι η τριχόπτωση;

Η τριχόπτωση ορίζεται ως η αποκόλληση του στελέχους της τρίχας από το τριχοθυλάκιο της: Ένα φυσιολογικό φαινόμενο στο πλαίσιο του κανονικού κύκλου ζωής της τρίχας, που χαρακτηρίζεται από ακριβείς ρυθμούς και ισορροπίες. Η απώλεια τριχών κανονικά κυμαίνεται από 50 έως 100 τρίχες ημερησίως. Όταν όμως ο αριθμός των τριχών που πέφτουν κάθε μέρα υπερβαίνει αυτόν τον μέσο όρο, σημειώνεται εντονότερη τριχόπτωση, κατά την οποία διαταράσσεται η ισορροπία του κύκλου ζωής της τρίχας, είτε λόγω εποχιακών παραγόντων ή λόγω χρόνιων καταστάσεων, οι οποίες οδηγούν σε προοδευτική αραίωση των μαλλιών.

Μπορώ να το αντιμετωπίσω μόνη μου στο σπίτι;

Ευτυχώς, η τεχνολογία και η δερματολογία έχουν προχωρήσει τόσο που μάς δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ακόμα κι απ' το σπίτι μας. Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η Crescina HFSC Ανάπτυξη της Labo, που είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή εστιασμένη στην αντιμετώπιση των αιτιών της αραίωσης των μαλλιών και όχι ακόμη ένα προϊόν κατά της τριχόπτωσης.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ