Follow us

Ένα "έξυπνο" όπλο στη μάχη με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Η τεχνολογία αιχμής το κάνει "έξυπνο" και ο κορυφαίος εξοπλισμός του, αποτελεσματικό: ένα λέιζερ νέας γενιάς με τρία μήκη κύματος, που δουλεύουν ταυτόχρονα για να μας απαλλάξουν οριστικά από κάθε τρίχα, σε κάθε σημείο του σώματος.

MissBloom TEAM
liii

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τoν Δρ. Αντώνη Σερέτη, Δερματολόγο, Επιστημονικό Συνεργάτη της SYMMETRIA

Η αντιαισθητική παρουσία υπερβολικής-ή και λίγης- τριχοφυΐας, στις γυναικείες γάμπες, την περιοχή του μπικίνι, τα χέρια ή τις μασχάλες, μας ενοχλεί, ιδίως το καλοκαίρι, και μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα ελκυστική η προοπτική να απαλλαγούμε οριστικά από αυτήν, γλυτώνοντας συγχρόνως το δέρμα από την ταλαιπωρία των παραδοσιακών μεθόδων, με τα κοψίματα, τους ερεθισμούς και τις θυλακίτιδες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το λέιζερ είναι, εδώ και χρόνια, η top επιλογή αποτρίχωσης, ιδίως για το σώμα.

Ποιο λέιζερ όμως; Ακούμε για πολλά και διαφορετικά συστήματα "τελευταίας τεχνολογίας", που όλα υπόσχονται μόνιμα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, τα λέιζερ που χρησιμοποιούνται για την αποτρίχωση είναι τρία, το καθένα από τα οποία, στοχεύει σε συγκεκριμένους φωτότυπους δέρματος, χρώματα και ποιότητες τρίχας.

1.Laser Αλεξανδρίτη: με μήκος κύματος μικρότερο από των άλλων δύο τύπων, επιτρέπει πολύ βαθιά διείσδυση στο χόριο μεγαλύτερη απορρόφηση από τη μελανίνη και είναι πολύ αποτελεσματικό σε λεπτές ή ανοιχτόχρωμες τρίχες.

2. Διοδικό laser: μειώνει το πάχος και την πυκνότητα της τρίχας και είναι πολύ αποτελεσματικό σε σκουρόχρωμους τύπους δέρματος, προκαλεί όμως μεγαλύτερη δυσφορία.

3. Nd:YAG laser: εκπέμπει σε μεγαλύτερο μήκος κύματος , μπορεί να φτάσει σε βαθύτερους θύλακες τρίχας και είναι πιο αποτελεσματικό σε σκουρόχρωμους φωτότυπους.

Δράση… εις τριπλούν

Η καινοτομία του Laser που έφτασε πρόσφατα στη SYMMETRIA είναι ότι αξιοποιεί τη δύναμη και των τριών τύπων! Εξοπλισμένο με 3 μήκη κύματος - Αλεξανδρίτης στα 755nm, Διοδικό στα 808nm και Nd:YAG στα 1064nm- που δρουν μαζί, το έξυπνο αυτό λέιζερ, ρυθμίζεται ανάλογα με το χρώμα και την υφή τρίχας γι’ αυτό και μπορεί να καθορίσει ποιο πρόγραμμα μας ταιριάζει καλύτερα- είναι άλλωστε αποτελεσματικό σε όλους τους φωτότυπους (I-VI) ενώ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και το καλοκαίρι, σε μαυρισμένο δέρμα! Ο γιατρός φυσικά είναι αυτός που επιβεβαιώνει τις σωστές παραμέτρους, σύμφωνα με την εμπειρία του και τις δικές μας προτιμήσεις για μια πιο δραστική ή μια πιο ήπια λύση, πάντα όμως με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ