Follow us

Κάν'το όπως η Βίκυ Καγιά | Το "bun lift" hairstyle που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη

Πες αντίο στο Botox κι ένα μεγάλο ναι στα χτενίσματα που σε βοηθούν να πετύχεις ανέξοδα και ανώδυνα ένα face lift εφέ στο πρόσωπο.

Βίκυ Καγιά

Ανάμεσα στα χιλιάδες makeup tutorials (και hacks) που κυκλοφορούν στα social media με κεντρικό θέμα το πώς να φαίνεσαι νεότερη, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για εκείνο το χτένισμα (ιδανικό μάλιστα για κοντά μαλλιά) που έχει μια μαγική ικανότητα να δίνουν φρεσκάδα στο πρόσωπο.

Ο λόγος για το "bun lift", τον ψηλό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού που τραβάει με κάποιον τρόπο το δέρμα χαρίζοντας ένα face lift εφέ στο πρόσωπο. Το βλέπουμε συχνά στις off-duty εμφανίσεις των μοντέλων (η Bella Hadid το έχει υιοθετήσει και σε πιο επίσημες περιστάσεις) ενώ και οι αντίστοιχες ψηλές και πολύ σφιχτές αλογοουρές (τύπου "Ariana Grande") έχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Το ανατρεπτικό αξεσουάρ μαλλιών που φορούν οι stars ακόμα και στο κόκκινο χαλί

Πώς να φαίνομαι νεότερη;

Το μυστικό έγκειται στο να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά τραβώντας τα προς τα πάνω και να στερεώσεις καλά τον κότσο στο κεφάλι σου με ένα σφιχτό scrunchie (ή ακόμα και κλάμερ). Είναι σημαντικό να είναι πολύ καλά χτενισμένα τα μαλλιά και να νιώθεις να σου τραβούν με κάποιον τρόπο το πρόσωπο - με προσοχή φυσικά να μην πονέσεις και να μη σε πιάσει το κεφάλι σου μετά από λίγη ώρα. To instant face lift που αποκτάς οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα "τσιτώνει", αφού το χτένισμα το τραβά προς τα πάνω, και οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γίνονται πιο απαλές, σχεδόν λείες. Επίσης, τραβούν και τα ζυγωματικά αλλά και τους κροτάφους του προσώπου, αναδεικνύοντάς τα στο φουλ.

Μόλις πριν λίγες ώρες διαπιστώσαμε ότι το δοκίμασε και η Βίκυ Καγιά, με ένα πολύ φρέσκο twist ωστόσο: Πλαισίωσε το top-knot της με πλαϊνές αφέλειες, το no. 1 hair trend των τελευταίων δύο χρόνων, που χαρίζουν μια πολύ μοντέρνα και νεανική πινελιά στο look.

Δες το χτένισμα:

Loading...
Κάν'το όπως η Βίκυ Καγιά | Το "bun lift" hairstyle που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη

Επομένως, άλλη μια φορά που καταλήγουμε στο παρακάτω συμπέρασμα, παρατηρώντας και το χτένισμα της παρουσιάστριας: Sleek top-knot + curtain bangs = facelift εφέ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ