Follow us

H Bella Hadid μετανιώνει για την πλαστική στη μύτη που έκανε στα 14 της

"Ένιωθα η μελαχρινή, άσχημη αδελφή της Gigi", αποκάλυψε το μοντέλο σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της Bella Hadid, του τοπ μόντελ που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στις πασαρέλες διεθνώς.

Πιο αναλυτικά, η 25χρονη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε ξένο διεθνή τίτλο και ισχυρίστηκε ότι πάντα ένιωθε η "μελαχρινή, άσχημη, μικρή αδελφή της Gigi", όχι τόσο εξωστρεφής και κοινωνική, ούτε τόσο αστεία όσο εκείνη. Λόγια που, όπως είπε η ίδια, πίστεψε και εσωτερίκευσε μέσα της, οδηγώντας την αυτοπεποίθησή της στα τάρταρα αλλά και σε διάφορες μεταπτώσεις στη διάθεσή της όλα αυτά τα χρόνια. Είπε επίσης ότι αυτού του είδους η σύγκριση με τη μεγαλύτερη αδελφή της τής προκάλεσε μεγάλες ανασφάλειες αλλά και διάφορα ψυχολογικά προβλήματα.

Loading...

Ίσως όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν και τον λόγο για τον οποίο κατέφυγε σε πλαστική μύτης; Όπως είπε, αποφάσισε να κάνει χειρουργείο για να διορθώσει την όψη της μύτης της, πράγμα το οποίο μετανιώνει σχεδόν 10 χρόνια μετά, ευχόμενη να είχε κρατήσει τη μύτη των προγόνων της. "Θα είχα μάθει να ζω με αυτό", είπε και άγγιξε το τεράστιο ζήτημα της αποδοχής του ίδιου μας του εαυτού και των αδυναμιών μας.

Loading...

Όσο για τις πλαστικές στο υπόλοιπο πρόσωπο που της καταλογίζουν εξίσου (fillers για όγκο σε χείλη και ζυγωματικά, lifting στην περιοχή των ματιών για το περίφημο foxy eyes look), αναφέρει:

"O κόσμος βλέπει μια φωτογραφία μου από την εφηβεία μου και συμπεραίνει ότι άλλαξα εντελώς το πρόσωπό μου επειδή στα 13 μου έδειχνα λίγο πιο φουσκωμένη. Είμαι σίγουρη ότι ούτε εσείς δείχνετε ακριβώς το ίδιο τώρα με τον έφηβο εαυτό σας".

Σε κάθε περίπτωση, η 25χρονη πλέον Bella είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα αλλά και πιο δημοφιλή μοντέλα του πλανήτη, με τους διασημότερους σχεδιαστές να την έχουν πρώτο όνομα στα catwalks τους. Είναι αξιοθαύμαστο λοιπόν το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει στην κορυφή με πολύ σκληρή δουλειά, αφού όπως διατείνεται: "Μέσα σε 7 χρόνια δεν έχασα ποτέ δουλειά, δεν ακύρωσα δουλειά, δεν ήμουν ποτέ αργοπορημένη. Κανείς δεν μπορεί να πει πως δε δουλεύω σκληρά".

Loading...
Loading...

Οι λόγοι που το μακιγιάζ σού δημιουργεί ρυτίδες και γραμμές γύρω από το στόμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ