Μαρία Παπαγεωργίου | Το πιο "δροσερό" κορίτσι του Instagram προτείνει 5 glam makeup looks για την έξοδο του Σαββάτου

Και έχουν όλα ένα 90s vibe που μας αρέσει πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ψάχνεις ιδέες μακιγιάζ για τις βραδινές εξόδους σου ενόψει τριημέρου 25ης Μαρτίου; Τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο, καθώς ως beauty addicts λατρεύουμε να χαζεύουμε τα άπειρα makeup looks που παρελαύνουν στο feed μας - και να κάνουμε screenshot ή "save" όσα ξεχωρίζουμε.

Και αναμφίβολα μερικά από τα πιο ξεχωριστά makeup looks του ελληνικού Instagram ανήκουν στη Μαρία Παπαγεωργίου. Το φρέσκο αυτό κορίτσι, με τα πολύ μακριά καστανά μαλλιά που θυμίζουν Ποκαχόντας αλλά και το αλαβάστρινο δέρμα μάς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο με τη 90s αισθητική στο ντύσιμό της αλλά και με την ιδιαίτερη ματιά που έχει αναφορικά με το beauty κομμάτι.

Φυσικά, τα 90s vibes είναι διάχυτα και στα χτενίσματα-μακιγιάζ που επιλέγει χαρίζοντάς μάς άπλετο inspo. Αυτό που μας αρέσει είναι ότι καταφέρνει να δείχνει φυσική, ακόμα κι όταν φοράει bold σκιές ή σκούρα κραγιόν.

Οι 5 Ελληνίδες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για άπλετο #hairinspo

Δες παρακάτω 5 makeup looks που μπορείς άνετα να υιοθετήσεις κι εσύ για τις επίσημες (ή και όχι) εξόδους σου:

#1. Ασημί glitter σκιά στα βλέφαρα, άφθονη μάσκαρα και ένα nude κραγιόν με διάφανο gloss σαν top coat συνθέτουν το συγκεκριμένο (disco) look. Το ρουζ και οι έντονες λάμψεις στα ζυγωματικά είναι δεδομένες.

#2. Πράσινη σκιά στα βλέφαρα, διακριτική γραμμή eyeliner και μικρά, πράσινα στρασάκια γύρω από τα μάτια είναι από μόνο του ένα statement look που μπορείς να κάνεις ακόμα και με το πιο απλό ντύσιμο. Τα στρας γύρω από τα μάτια δε είναι η τελευταία makeup τάση εμπνευσμένη από το Euphoria - και προτάθηκε και από τους διασημότερους σχεδιαστές στα φετινά fashion weeks.

#3. Μια φούξια-ροζ σκιά στα μάτια, λίγη μάσκαρα, ρουζ και gloss και είσαι έτοιμη - αν θες, το σετάρεις και με twin bubble braids για ένα ολοκληρωτικά 90s στιλ.

Kάνε swipe left για να δεις το look:

#4. To σκούρο κόκκινο κραγιόν με διακριτικό μαύρο eye liner δεν απογοήτευσε ποτέ καμία - και στους σωστούς τόνους δείχνει πολύ αριστοκρατικό.

#5. Αν πάλι δεν θες να βαφτείς έντονα ή αν απλά προτιμάς το no makeup look, το μυστικό για να δείχνεις περιποιημένη ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ είναι η καλή ενυδάτωση. Άπλωσε την ενυδατική σου και ένα ενυδατικό toner ή λοσιόν, συνέχισε με ένα glowy primer, αν θες βάλε foundation ή concealer σε τυχόν σημάδια που θες να κρύψεις και ολοκλήρωσε με 2-3 σταγόνες έλαιο προσώπου για να χαρίσεις λάμψη σε αυτό. Αν θες, μπορείς να απλώσεις λίγη highlighting powder ή υγρό highlighter σε σημεία-κλειδιά όπως τα ζυγωματικά, η ράχη της μύτης, το τόξο των φρυδιών και των χειλιών αλλά και το μέτωπο.

Δώρα Κατσικογιάννη | Αυτό είναι το προϊόν μακιγιάζ που δεν λείπει ποτέ από το beauty bag της