Follow us

Δώρα Κατσικογιάννη | Αυτό είναι το προϊόν μακιγιάζ που δεν λείπει ποτέ από το beauty bag της

Δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ό,τι κι αν γίνει.

Δώρα Κατσικογιάννη Instagram

Ένα από τα πιο φρέσκα και όμορφα κορίτσια του ελληνικού Instagram αυτή τη στιγμή είναι η Δώρα Κατσικογιάννη. Με πάνω από 50k followers, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο γνωστές influencers και μάς χαρίζει καθημερινά άπειρες ιδέες για το ντύσιμο, το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας.

Και μιας και σε αυτή τη στήλη μιλάμε για μακιγιάζ, δεν γινόταν να μην συμπεριλάβουμε το συγκεκριμένο κορίτσι με την αλαβάστρινη επιδερμίδα, το καθαρό βλέμμα και το όμορφο χαμόγελο. Διατηρεί πάντα τις ισορροπίες στο beauty look της ώστε να μην κάνει υπερβολές ενώ φυσικά ξέρει πώς να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Αυτό που ωστόσο μας αρέσει περισσότερο σε εκείνη είναι ότι προτιμά τα natural looks - αυτά που αρέσουν και σε εμάς.

Loading...

Κι αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς κάνει για να δείχνει πάντα τόσο ανεπιτήδευτα όμορφη (όπως ακριβώς οι Γαλλίδες), διαβάζεις το σωστό άρθρο. Ρωτήσαμε και μάθαμε ποιο προϊόν μακιγιάζ δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ ή την τσάντα της - δηλαδή με ποιο προϊόν δεν θα κάνει βήμα αν της έχει τελειώσει ή δεν έχει προλάβει να το ανανεώσει.

Πώς να πετύχεις το φινετσάτο "no makeup look" των Γαλλίδων

Loading...

Και αυτό δεν είναι άλλο από το concealer της Lancôme, Effacernes Longue Tenue. Πρόκειται για ένα concealer που χαρίζει φυσική κάλυψη, μειώνει άμεσα τα σημάδια άγχους και κούρασης, σβήνει τους μαύρους κύκλους, και έχει μεγάλη διάρκεια.

Η λαμπερή, "διάφανη" επιδερμίδα είναι η νέα τάση που ακολουθούν όλες οι celebrities

Δώρα Κατσικογιάννη | Αυτό είναι το προϊόν μακιγιάζ που δεν λείπει ποτέ από το beauty bag της

Πράγματι, το concealer είναι ένα προϊόν που τείνει να αντικαταστήσει ακόμα και το foundation, αφού χαρίζει ένα πολύ απαλό και φυσικό αποτέλεσμα στο δέρμα χωρίς να το βαραίνει. Μια από τις επικρατέστερες makeup τάσεις είναι να παραλείπουμε το foundation, ιδίως αν είναι βαρύ ή παχύρρευστο, και να αρκούμαστε στο concealer για να καλύψουμε τυχόν σημάδια ή άλλες ατέλειες.

Το μικρό trick με το concealer για μια άψογη βάση στο πρόσωπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ