Follow us

Οι 5 Ελληνίδες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για άπλετο #hairinspo

5 Ig accounts που αξίζουν την προσοχή και το follow σου - αν δεν τις ακολουθείς ήδη.

Έβελυν Καζαντζόγλου NDP

Είναι όμορφες, πολύ στιλάτες και τα ονόματά τους παίζουν παντού. Ο λόγος για 5 πολύ δημοφιλείς Ελληνίδες influencers που θαυμάζουμε όχι μόνο για τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα outfits που φορούν τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε glamorous events, αλλά και για τα πάντα άψογα μαλλιά τους.

Πώς να αποκτήσεις πανεύκολα το bouncy blow-dry look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Όποια εικόνα κι αν δημοσιεύσουν στα social media, το σίγουρο είναι ότι τα μαλλιά τους θα είναι στην εντέλεια. Είτε αφημένα να πέφτουν στους ώμους, είτε πιασμένα σε περίτεχνες αλογοουρές, girly πλεξούδες και κομψά top knots, εμείς θα αφήσουμε οπωσδήποτε πολλές καρδούλες στα comments ενώ θα αποθηκεύσουμε στα "Saved" τα Ig snaps τους για μελλοντικό reference.

Parisian Beauty | Σε αυτή την ενυδατική κρέμα "ορκίζεται" η Camille Razat για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της

Κεντρίσαμε την προσοχή σου; Δες παρακάτω σε ποιες 5 Ελληνίδες trendsetters αναφερόμαστε:

Έβελυν Καζαντζόγλου

O ορισμός της φλογερής gingerhead, η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει από τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που έχουμε δει, και που μάλιστα ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα για τη λάμψη τους. Κυματιστά με mermaid waves ή με πιο χαλαρό σπάσιμο αλλά και blow-dried με πλούσιο όγκο και κίνηση, σίγουρα μας αρέσουν να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους της.

Loading...
Loading...
Loading...

Βάσια Κωσταρά

Άλλη μια influencer που μας αρέσει πολύ όχι μόνο για το στιλ και την απαράμιλλη αισθητική της αλλά και για τα πλούσια, μακριά μαλλιά της. Το ξανθό χρώμα με τα highlights δίνουν άλλη διάσταση στο φιλαριστό κούρεμα με curtain bangs που έχει υιοθετήσει τελευταία η fashion designer. Λατρέψαμε ιδιαίτερα το αλά Farrah Fawcett bouncy χτένισμα που μάλιστα ανήκει στις top τάσεις για την άνοιξη του ᾽22.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Μαρία Παπαγεωργίου

Μακριά, λεία και μεταξένια, τα μαλλιά της Μαρίας Παπαγεωργίου προσφέρονται για πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Ψηλές αλογοουρές και playful half-ups, κομψά σινιόν και twin pigtails είναι μερικά μόνο από τα hairstyles που θα δεις στο προφίλ της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δώρα Κατσικογιάννη

Άλλο ένα λαμπερό κορίτσι που μας χαρίζει άφθονη έμπνευση καθημερινά με τα ξανθά, μακριά μαλλιά της. Είτε ελεύθερα, είτε πιασμένα ψηλά είτε με patterned κορδέλες, μάς αρέσει πάντα ό, τι χτένισμα κι αν κάνει.

Έτσι θα φορέσουμε την κορδέλα στα μαλλιά μας την άνοιξη

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Έλενα Γαλύφα

Η καρέ κουπ της Έλενας Γαλύφα είναι η απόδειξη του ότι, αφενός τα bob cuts ανήκουν διαχρονικά στα top hair trends και αφετέρου ότι μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε χτένισμα θες χωρίς να σε εμποδίζει το μήκος. Ίσια, πολύ σγουρά με curly bangs, sleek buns ακόμα και Hollywood waves, όλα δείχνουν τέλεια σε αυτό το μήκος.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ