Follow us

Τα κραγιόν που κολακεύουν όσο τίποτα τις ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες

Διάβασε

Για πρωινές, αλλά και βραδινές statement εμφανίσεις.

χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες Pixel Formula

Πόσες φορές σού έχει τύχει να φοράει η κολλητή σου ένα υπέροχο κραγιόν και μόλις το δοκιμάσεις, να δείχνει τελείως διαφορετικό πάνω σου; Είναι αλήθεια: Δεν ταιριάζουν όλα τα κραγιόν σε όλες. Τόσο η απόχρωση, όσο και οι υπότονοι της επιδερμίδας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ποια είναι λοιπόν τα πιο κολακευτικά χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες;

Το cult favourite primer που οι makeup artists αγοράζουν ξανά και ξανά

Τα καλύτερα χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Ροζ

Απόφυγε τα πολύ ανοιχτόχρωμα ροζ, αλλά και εκείνα με μοβ ή γκρι υποτόνους που μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει θαμπό και επίλεξε ένα true pink lipstick. Αγαπημένη μας επιλογή είναι το Always On Cream to Matte Lipstick της Smashbox στην απόχρωση Self Worth it, το οποίο είναι αδιάβροχο, δεν "ξεφτίζει" και μένει στα χείλη για έως και 12 ώρες.

Τα κραγιόν που κολακεύουν όσο τίποτα τις ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες

Κόκκινο

Loading...

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί το απόλυτο must σε κάθε ηλικία, αφού είναι ιδανικό για statement εμφανίσεις τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ. Την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου κολακεύουν περισσότερο τα κόκκινα κραγιόν με μπλε υποτόνους. Δοκίμασε λοιπόν το Be Legendary Prime & Plush της Smashbox στην απόχρωση Bing, η φόρμουλα του οποίου είναι εμπλουτισμένη με primer και ceramides χαρίζοντας πλούσιο χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη. Θα λατρέψεις τόσο την απόχρωση του κόκκινου, όσο και το σατινέ φινίρισμά του.

χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Φούξια

Loading...

Για statement εμφανίσεις, μπορείς επίσης να τολμήσεις ένα φωτεινό φούξια κραγιόν, όπως το Be Legendary Prime & Plush της Smashbox στην απόχρωση Hot Take.

χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Nude

Loading...

Το nude κραγιόν δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σου, αφού εκτός από το ότι είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις, μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και σε full glam makeup moments. Αγαπημένη επιλογή είναι το Be Legendary Anti-Hero Lipstick της Smashbox στην απόχρωση Ratcatcher 2, το οποίο εκτός από το ότι χαρίζει πλούσιο χρώμα, διατηρεί τα χείλη εξαιρετικά απαλά. Μείνε μακριά από πολύ ανοιχτόχρωμα nude κραγιόν, που μοιάζουν με concealer, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει πολύ θαμπό και άχρωμο.

χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Κοραλί

Loading...

Το καλοκαίρι τα κοραλί κραγιόν έχουν την τιμήτική τους κι αυτό είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο για εσένα, αφού σε κολακεύουν εξαιρετικά. Επίλεξε ένα lipstick με μπλε υποτόνους, όπως το Be Legendary Prime & Plush της Smashbox στην απόχρωση First Time.

χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Το foundation με υαλουρονικό οξύ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ