Follow us

"Πώς να δώσω όγκο στα μαλλιά μου;" | Δες 3 hair hacks από τον αγαπημένο hairstylist της JLo

Συγκεντρώσαμε για εσένα 3 video-tutorials από τον ταλαντούχο Chris Appleton.

jennifer lopez Abaca

"Πώς να δώσω όγκο στα μαλλιά μου", είναι μια από τις πιο συνηθισμένες beauty ερωτήσεις που όλες έχουμε κάνει έστω μια φορά στη ζωή μας. Googlάρουμε ασύστολα στο διαδίκτυο για να βρούμε τα πιο σωστά hair tips για όγκο και κίνηση ενώ χάρη στα social media έχουμε αποθηκεύσει αμέτρητα σχετικά tutorials στα "saved" μας.

Ο αγαπημένος hairstylist της JLo μάς έδωσε την καλύτερη ιδέα για τα χτενίσματα του σαββατοκύριακου

Ανάμεσα σε όλο αυτό το όμορφο χάος των beauty videos, οφείλω να σου ομολογήσω ότι έχω ξεχωρίσει- και πάντα γυρνάω - τα βίντεο του Chris Appleton, του διάσημου και πολύ ταλαντούχου hairstylist, στο πελατολόγιο του οποίου ανήκουν οι JLo, Dua Lipa, Kim Kardashian και άλλες πασίγνωστες celebrities. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα εμπιστοσύνης, οποιοδήποτε hair hack κι αν προτείνει - και είναι, ευτυχώς, πολλά - σπεύδω να τα απομνημονεύσω για να τα δοκιμάσω στα δικά μου μαλλιά. Και μάντεψε, έχουν δουλέψει όλα!

Σου παρουσάζω συγκεντρωμένα παρακάτω 3 από τα πιο viral, δοκιμασμένα hair hacks του Chris Appleton που είναι ιδανικά εάν έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Φυσικά, μπορείς να τα δοκιμάσεις ακόμα κι αν θες να ενισχύσεις λίγο περισσότερο τον όγκο των μαλλιών σου.

Δεν θα πιστεύεις ποιο είναι το πιο αγαπημένο χτένισμα των celebrities τώρα

#1. Αν θες να κάνεις το τέλειο messy bun με όγκο, αλλά έχεις λεπτά μαλλιά, δοκίμασε...

Loading...

#2. Αν θες να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πλούσια με μια αλογοουρά (ή αν απλά θες να κάνεις πιο ενδιαφέρον το κλασικό ponytail), δοκίμασε...

Loading...

#3. Αν θες έναν εύκολο τρόπο για να ξεφύγεις από τον κλασικό κότσο-κεφτέ, δοκίμασε...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ