Follow us

Βρήκαμε τα φυσικά καλλυντικά που χαρίζουν αποδεδειγμένα πιο ανανεωμένο, σφριγηλό δέρμα

Το μυστικό για απαλό, νεανικό και απόλυτα ενυδατωμένο δέρμα βρίσκεται στο κερί μέλισσας.

skin iStock

Αν είσαι fan των φυσικών καλλυντικών όπως κι εγώ, πιθανολογώ ότι θα αναζητάς με περίσσειο ενθουσιασμό skincare και beauty brands που να είναι ταυτόχρονα ποιοτικά αλλά και να έχουν τη βέλτιστη απόδοση στο δέρμα. Ε λοιπόν, μπορώ να σου πω με περηφάνεια ότι μετά από πολλή αναζήτηση, κατάφερα να βρω τα παραπάνω χαρακτηριστικά - και πολλά περισσότερα στη BEE CERA. Και εξηγούμαι.

Η BEE CERA είναι το beauty brand που δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, με έμφαση στην τεχνογνωσία, την καινοτομία και την ποιότητα. Τα καινοτόμα σκευάσματά της συνδυάζουν αριστοτεχνικά την παραδοσιακή κοσμετολογία με τις σύγχρονες τεχνικές. Περιέχουν δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και υψηλής τεχνολογίας, όπως το νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, τα φυτικά έλαια και βούτυρα καρπών, τα εκχυλίσματα βοτάνων και τα αιθέρια έλαια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και φροντίδας για ένα όμορφο, υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

Εξ ου και το κερί που εκκρίνεται από τους κηρογόνους αδένες της μέλισσας είναι 100% φυσικό προϊόν, αποτελώντας το βασικό συστατικό των καλλυντικών της BEE CERA.

Βρήκαμε τα φυσικά καλλυντικά που χαρίζουν αποδεδειγμένα πιο ανανεωμένο, σφριγηλό δέρμα

Some more info

Γνώριζες ότι το κερί της μέλισσας διαθέτει μια σειρά από οφέλη για το δέρμα μας; Αρχικά, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες ενώ βοηθάει σημαντικά στην ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, αφήνοντας μια λεία, απαλή υφή και αίσθηση. Επιπλέον, ενισχύει την αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου δέρματος καθώς επίσης επουλώνει και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

Πώς μπορείς να το ενσωματώσεις στην beauty ρουτίνα σου; Με τα κατάλληλα καλλυντικά που το περιέχουν σαν κύριο συστατικό τους.

Όπως ίσως φαντάζεσαι, εγώ ήδη δοκίμασα τα συγκεκριμένα προϊόντα και κατέληξα σε δύο αγαπημένα μου: Την κρέμα νυκτός αλλά και τον ορό βαθιάς θρέψης με 98,6% και 98,7% φυσική σύνθεση αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, λάτρεψα την Κρέμα Νυκτός Βαθιάς Θρέψης που επανενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και επανορθώνει σε βάθος την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, μειώνει αισθητά το βάθος των ρυτίδων, και προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση.

bee cera

Όσο για τον Ορό Προσώπου Βαθιάς Θρέψης, αποκαθιστά και επανεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς αναδόμησης του δέρματος. Διαπίστωσα ότι χαρίζει εντατική ενυδάτωση, σύσφιξη και θρέψη ενώ αναζωογονεί την επιδερμίδα και προστατεύει από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

bee cera

To καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος: Μπορείς να κερδίσεις τα best selling προϊόντα της BEE CERA παίρνοντας μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό του Miss Bloom:

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ:

Loading...

Τι θα κερδίσουν οι 5 τυχερές:

Τα best seller προϊόντα της BEE CERA (τον Ορό Προσώπου Βαθιάς Θρέψης, την Κρέμα Νυχτός Βαθιάς Θρέψης και την Κρέμα Σώματος με Άρωμα Μελιού).

Περισσότερα για τη σειρά μπορείς να μάθεις στο www.beecera.gr ενώ τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ