Follow us

Αγνώριστη η Nicola Peltz 10 χρόνια πριν | Δες την τεράστια αλλαγή στο πρόσωπό της

Οι στοχευμένες (και πολύ διακριτικές) πλαστικές επεμβάσεις της συζύγου του Brooklyn Beckham.

Nicola Peltz Instagram

O πολυαναμενόμενος "γάμος της χρονιάς" της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham έλαβε χώρα μόλις πριν λίγα 24ωρα, κάνοντας τους πάντες να συζητούν μέχρι σήμερα για τις λεπτομέρειες του πολυτελούς bridal party αλλά και ολόκληρου του festive weekend, αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εξίσου μεγάλο ντόρο όμως έκαναν τόσο οι προετοιμασίες της όμορφης νύφης, πριν τον γάμο (bridal skin prep) όσο και το ίδιο το look της τη μεγάλη μέρα. Με αφορμή λοιπόν όλη τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το bridal χτένισμα και το glowy μακιγιάζ της 27χρονης ηθοποιού, κάναμε μια αναδρομή αναζητώντας τον 17χρονο εαυτό της, και το πώς έδειχνε 10 ολόκληρα χρόνια πριν.

Η μελαχρινή τότε Nicola Peltz ήταν μια όμορφη έφηβη, πλην όμως δεν θύμιζε ιδιαίτερα τη γόνο δισεκατομμυριούχου που γνωρίζουμε όλοι μας σήμερα. Όλα δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων έχει προβεί σε στοχευμένες (και πολύ διακριτικές) πλαστικές επεμβάσεις, με στόχο να βελτιώσει ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου της τα οποία ενδεχομένως θεωρούσε ότι δεν την κολάκευαν.

Έτσι, πιο συγκεκριμένα, συγκρίνοντας το τότε με το σήμερα, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε ότι έχει κάνει fillers υαλουρονικού στα χείλη, με στόχο να τα κάνει να δείξουν πιο ζουμερά και σαρκώδη, όπως επίσης και πλαστική μύτης. Αυτό που ωστόσο είναι εξίσου εμφανές στο πρόσωπό της είναι η επέμβαση Chin Reduction για επαναπροσδιορισμό του σχήματος του πηγουνιού, που ήταν αρκετά μακρύ και "μυτερό", πράγμα που έχει αλλάξει ολοφάνερα τα τελευταία χρόνια. Τέλος, λέγεται ότι έχει κάνει και baby botox για να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης στο μέτωπο αλλά και να τις αποτρέψει από το να εγκατασταθούν μόνιμα - μια επέμβαση που είναι αρκετά δημοφιλής σήμερα στις γυναίκες ηλικίας 25+.

Κάνε swipe left για να δεις το πριν και το μετά:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ