Follow us

Red Hot | Πώς να βρεις το πιο κολακευτικό κόκκινο κραγιόν για την επιδερμίδα σου

Διάβασε

+ Οι αγαπημένες μας επιλογές αυτήν την στιγμή.

κόκκινο κραγιόν Istock

Η μεταμορφωτική δύναμη ενός κόκκινου κραγιόν αποδεικνύεται ξανά και ξανά σε κάθε ευκαιρία, με τις celebrities να εξακολουθούν να το έχουν σαν μία από τις πρώτες τους επιλογές για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Εσύ, που δεν έχεις όμως την προσωπική σου makeup artist σε speed dial, ξέρεις πώς να διαλέξεις το τέλειο κόκκινο κραγιόν;

Smooth Canvas | Πώς να διαλέξεις το ιδανικό primer για την επιδερμίδα σου

Ευτυχώς έχεις εμάς! Ακολουθεί ένας mini οδηγός για να βρεις την κόκκινη απόχρωση, που κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σου:

Επιδερμίδα με θερμό υπότονο

Κοίταξε λίγο τις φλέβες στο εσωτερικό του καρπού σου. Αν είναι πράσινες, η επιδερμίδα σου έχει θερμό υπότονο και τα κόκκινα berry κραγιόν, αλλά κι εκείνα που φλερτάρουν με το πορτοκαλί σού ταιριάζουν γάντι. Αξίζει να δοκιμάσεις το Be Legendary Anti-Hero Lipstick στην απόχρωση Harley Quinn της Smashbox.

Red Hot | Πώς να βρεις το πιο κολακευτικό κόκκινο κραγιόν για την επιδερμίδα σου

Επιδερμίδα με ψυχρό υπότονο

Αν πάλι έχεις επιδερμίδα με ψυχρό υπότονο, δηλαδή αν οι φλέβες στο εσωτερικό του καρπού σου είναι μπλε, προτίμησε πιο φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις. Δοκίμασε το Be Legendary Prime & Plush Lipstick στην απόχρωση Bing της Smashbox.

smashbox

Η πιο κολακευτική απόχρωση

Το κραγιόν που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες είναι το κόκκινο με μπλε υποτόνους, το οποίο φωτίζει το πρόσωπο και κάνει το χαμόγελο να δείχνει πιο λαμπερό. Αγαπημένη μας επιλογή είναι το Always On Cream To Matte Lipstick στην απόχρωση Bawse της Smashbox.

smashbox

Αν έχεις μικρά ή ώριμα χείλη

Τα ματ κραγιόν τείνουν να προσθέτουν χρόνια και να κάνουν τα χείλη να δείχνουν αφυδατωμένα και θαμπά. Προτίμησε κραγιόν με glossy ή satin φινίρισμα, που δημιουργούν την ψευδαίσθηση ζουμερών, νεανικών χειλιών.

Οι καλύτερες mascaras για εσένα που έχεις κοντές βλεφαρίδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ