Follow us

Παντρεύεσαι; Ο nail artist της JLo προτείνει 10 κομψά bridal manis with a twist

Γαλλικό μανικιούρ, ροζ, nudes αλλά και διαφάνειες αποτελούν τις top επιλογές του.

nails iStock

Καμία εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς περιποιημένα άκρα. Κάτι που ισχύει γενικότερα για την εμφάνιση μιας γυναίκας, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για την ημέρα του γάμου της όπου όλα θέλει να είναι άψογα πάνω της.

Εάν παντρεύεσαι στο προσεχές διάστημα, πιθανολογούμε ότι έχεις ήδη καταλήξει στο νυφικό των ονείρων σου όπως επίσης ότι έχεις ήδη κάνει όλα τα απαραίτητα δοκιμαστικά με την makeup artist και τον αγαπημένο σου κομμωτή. Τι μένει λοιπόν; Το μανικιούρ.

Αυτό είναι το σχέδιο στα νύχια που προβλέπεται να γίνει μεγάλο trend την άνοιξη

Η αλήθεια είναι ότι τα "νυφικά νύχια" είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα στο project "Γάμος", αφού λίγο πολύ οι περισσότερες νύφες καταλήγουν σε ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Ακόμα όμως κι αν δεν είσαι fan αυτού του διαχρονικού "trend" και θες κάτι άλλο για αλλαγή, δεν είναι δύσκολο να το αναζητήσεις και να το αποφασίσεις ακόμα και 2 εβδομάδες πριν τον γάμο.

Ευτυχώς, ο Tom bachik, top nail artist και αγαπημένος της Jennifer Lopez αλλά και άλλων διασήμων (όπως των Dua Lipa, Margot Robbie, Nicola Peltz, Selena Gomez), μάς παρέχει καθημερινά άφθονο nail inspo μέσω του Instagram του. Ότι πρόκειται για τον καλύτερο nail artist που έχουμε δει τελευταία είναι γεγονός, και το αποδεικνύουν οι stars που προαναφέραμε και που τον εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια.

Rhinestone-embellished manicure | Μια τάση στα νύχια που ήρθε για να μείνει

Τι έχει να προτείνει σε μια μέλλουσα νύφη; Ο ίδιος είναι fan του κλασικού γαλλικού, το οποίο όμως διαφοροποιεί με τον τρόπο του, κάνοντας πιο παχιές τις γραμμές (βλ. το bridal mani της Nicola Peltz) ή αλλάζοντας το σχήμα των νυχιών σε almond ή squoval shape, ώστε να αποκτήσει χαρακτήρα το μανικιούρ και να γίνει πιο σύγχρονο. Άλλες φορές προτιμά να διανθίζει το γαλλικό με μικρά αυτοκόλλητα-στρας ή μαργαριταράκια και πέρλες, μια επιλογή για τις πιο κλασικές brides-to-be.

Τελευταία όμως έχουμε δει ότι προωθεί πολύ και το trend των milky nails, ακόμα και των εντελώς διάφανων ή nudes. Πρόκειται για το γαλακτερό ροζ ή λευκό / εκρού (milky nails) αλλά και το εντελώς διάφανο που δεν καλύπτει καθόλου το νύχι. Όσο για το nude, αυτό φροντίζει να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο δέρματος της εκάστοτε πελάτισσας, ώστε να δείχνει πράγματι ως second-skin, να μην ξεχωρίζει δηλαδή καθόλου από την επιδερμίδα και να φαίνεται ένα με αυτήν.

Το πιο πρόσφατο, "διάσημο" mani που έκανε ήταν αυτό της Nicola Peltz, συζύγου πλέον του Brooklyn Beckham. Εκεί παρατηρήσαμε ότι συνδύασε δύο τάσεις: Το γαλλικό με την πιο παχιά γραμμή σε οβάλ σχήμα και το πιο γαλακτερό χρώμα από πάνω, που έκρυβε κάπως τη λευκή γραμμή.

Από ροζ μέχρι nude, διάφανο και french mani, δες παρακάτω 10 υπέρκομψα bridal manis από τον Tom Bachik:

Το milky french της Nicola Peltz

Loading...

Το τέλειο nude

Loading...
Loading...
Loading...

The embellished one

Loading...

To matte nude

Loading...

Shimmery Ombre

Loading...

An extraordinary french mani

Loading...

French with a (glitter) twist

Loading...

The white one

Loading...
Loading...

Soft pink nude

Loading...

All that shimmer

Loading...

Transparencies

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ