Follow us

Το προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου φέτος σύμφωνα με την Hailey Bieber

Διάβασε

Το Instagram της απόλυτης trend setter "μίλησε" κι εμείς κρατήσαμε σημειώσεις.

hailey bieber Splash News / Ideal Image

Είναι "μέσα" στα πράγματα, έχει σε speed dial τους πιο καταξιωμένους makeup artists και συνεργάζεται με τα κορυφαία brands στο χώρο της ομορφιάς: Αν υπάρχει κάποια που μπορεί να ξέρει πριν απ' όλες τα beauty trends που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες, αυτή είναι σίγουρα η Hailey Bieber.

Το concealer που δεν "κάθεται" στις λεπτές γραμμές κοστίζει λιγότερο από 15€

Loading...


Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media έχει κάνει σαφές πως το μπλε χρώμα θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Loading...

Πριν από μερικές εβδομάδες υιοθέτησε ένα πολύ ενδιαφέρον θαλασσί eyeshadow look για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, ενώ αυτήν την εβδομάδα κατάφερε να "ρίξει" το Instagram παρουσιάζοντας ένα πολύ εύκολο καθημερινό μακιγιάζ με μπλε μολύβι κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων.

Το προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου φέτος σύμφωνα με την Hailey Bieber

Για να αντιγράψεις και τα δύο αυτά makeup looks το μόνο που θα χρειαστείς είναι την Always On Cream Shadow Squad της Smashbox στην απόχρωση Javelin. Αυτή η vegan και cruelty free κρεμώδης σκιά αναμιγνύεται πανεύκολα, ενώ καθώς είναι εμπλουτισμένη με primer, έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια. Έχει έντονη απόδοση χρώματος και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τόσο σαν σκιά, όσο και σαν eyeliner επιστρατεύοντας ένα πολύ λεπτό πινέλο.

Red Hot | Πώς να βρεις το πιο κολακευτικό κόκκινο κραγιόν για την επιδερμίδα σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ