Follow us

Spring Vibes | Το ανοιξιάτικο makeup look της Hailey Bieber είναι τέλειο για το Πάσχα

Δες πώς θα πετύχεις το ανοιξιάτικο μακιγιάζ του μοντέλου.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Οι διακοπές του Πάσχα βρίσκονται προ των πυλών και πιθανόν να προγραμματίζεις (ή να έχεις ήδη ετοιμαστεί πλήρως) για εξόρμηση στην εξοχή. Μην κλείσεις τη βαλίτσα σου όμως πριν πακετάρεις εκείνα τα καλλυντικά που θα σου χαρίσουν το πιο όμορφο μακιγιάζ της άνοιξης.

Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε "κολλήσει" με ένα συγκεκριμένο makeup look, αυτό της Hailey Bieber. Το μοντέλο δημοσίευσε μια selfie της πριν λίγες ώρες με το ιδανικό μακιγιάζ για την άνοιξη, και όπως ήταν φυσικό, έγινε ένας μικρός χαμός. Η φωτογραφία, που αριθμεί ήδη περί τα 2,500,000 likes, έγινε viral, με το κοντινό της Bieber να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Coachella Festival | 8 hot χτενίσματα από τα πιο stylish κορίτσια του φεστιβάλ που θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood

Τα κύρια χαρακτηριστικά του look; Η βελούδινη, αλαβάστρινη επιδερμίδα που ήταν διακριτικά μαυρισμένη, με ένα πολύ κολακευτικό sun-kissed look. Αυτό που έκανε τη διαφορά όμως ήταν το μπλε μολύβι στο κάτω βλέφαρο συνδυαστικά με μια φίνα γραμμή μαύρου liner στο άνω βλέφαρο αλλά και ελάχιστο shimmer στο καπάκι του ματιού. Τα χείλη παρέμειναν nude, στο signature χρώμα της Bieber.

To ανοιξιάτικο μακιγιάζ της:

Loading...

Γιατί μας αρέσει; Γιατί είναι όσο φυσικό πρέπει, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα έχει αυτό το twist στα μάτια με τη βοήθεια του μπλε μολυβιού που κάνει τη διαφορά στο πρόσωπο, χωρίς όμως να είναι κάτι υπερβολικό.

Αυτό το brow gel είναι ό, τι καλύτερο για τα φρύδια σου και δεν κοστίζει περισσότερο από έναν καφέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ