Follow us

Το Coachella Festival ανέδειξε τo πιο ανατρεπτικό makeup trend που θα υιοθετήσουμε κι εμείς το καλοκαίρι

Οι διασημότερες fashionistas το φορούν ήδη.

Shanina Shaik Splash News / Ideal Image

Θυμάσαι το crystal eye trend που συζητούσαμε πριν λίγους μήνες; Το ιδιαίτερο αυτό trend λοιπόν, που θέλει glitter, κρύσταλλα, στρας, μικρά διαμαντάκια και κάθε λογής sparkly λεπτομέρειες στα μάτια να συμπληρώνουν το eye makeup look με έναν πολύ glam τρόπο, έκανε δυναμικό comeback στο Coachella Festival.

Coachella Festival | 8 hot χτενίσματα από τα πιο stylish κορίτσια του φεστιβάλ που θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood

Και μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σου φαίνεται ιδιαίτερα ταιριαστό ένα glam look σε ένα φεστιβάλ όπου κυριαρχούν το boho και hippie chic style, όμως οι διασημότερες fashionistas και beauty addicts κατάφεραν να το κάνουν να δείχνει υπέροχο και αρκετά down-to-earth, συνδυασμένο με λευκά co-ords, μπεζ διαφάνειες, κεντήματα και κρόσσια.

Loading...

Έτσι, όσο κι αν το συγκεκριμένο trend μας θυμίζει Χριστούγεννα και γιορτές, οι τάσεις του Coachella κατάφεραν να το επαναφέρουν στο προσκήνιο ακόμα και στην εν λόγω συνθήκη, όπου τα vibes και το στιλ που κυριάρχησαν ήταν αρκετά cool, ανοιξιάτικα και... hippie.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Και μιας και από το Coachella Festival αναδύονται οι περισσότερες τάσεις της σεζόν, τόσο σε ρούχα όσο και σε μακιγιάζ / μαλλιά, δεν μπορούμε παρά να μην παρατηρήσουμε πόσες κοπέλες υιοθέτησαν το crystal eye trend. Γεγονός που επιβεβαιώνει με τη σειρά του όλους τους σχεδιαστές που το πρότειναν ως την κύρια τάση στις συλλογές τους (βλ. Simone Rocha στο AW '22 show του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου).

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ