Follow us

Laidback Bob | Το καρέ-έρωτας της σεζόν είναι ιδανικό για εσένα που βαριέσαι το styling

Αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά, ετοιμάσου να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

καρέ για σγουρά μαλλιά Pixel Formula

Αν βαριέσαι θανάσιμα το καθημερινό hairstyling, αλλά ζηλεύεις όσο τίποτα άλλο τα bob haircuts, που βλέπεις στο Pinterest, σού έχουμε καλά νέα. Η νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά έχει "φτιαχτεί" ειδικά για εσένα. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το laidback bob, το ωραιότερο καρέ για σγουρά μαλλιά, που είδαμε στο feed μας τελευταία.

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Laidback Bob | Το ωραιότερο καρέ για σγουρά μαλλιά που είδαμε τελευταία

Πρόκειται για ένα ultra cool bob, το οποίο ξεφεύγει από την αυστηρή γραμμή του κλασικού καρέ κι έχει πολύ απαλές κι ενδιαφέρουσες ασυμμετρίες ειδικά στις άκρες των μαλλιών. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά εκεί που πραγματικά "λάμπει" είναι στα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά, καθώς ταιριάζει απόλυτα με την επιμελώς ατημέλητη υφή τους.

10 τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σαν it girl

Loading...

Για να πετύχεις αυτό το second day hair look, που βλέπεις στα social media, εφάρμοσε στα μαλλιά σου μία κρέμα για μπούκλες, έναν αφρό ή ένα textuzing spray -ανάλογα με τη φυσική υφή τους-, "τσαλάκωσε" τα με τα ακροδάχτυλά σου κι άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποίησε το σεσουάρ και τη φυσούνα για να επιταχύνεις τη διαδικασία.

Loading...

Αν πάλι έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις να υιοθετήσεις την τάση, τα hot tools θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι. Για να πετύχεις messy κυματισμούς χρησιμοποίησε ένα crimper tool ή την πρέσα ισιώματος για να δημιουργήσεις S waves.

Καλεσμένη σε γάμο | 15+ χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή παρουσία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ