Follow us

Τα 3 κραγιόν που τα supermodels έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους

Διάβασε

Τα κραγιόν που βγάζουν την Rosie HW, την Taylor Hill και την Elsa Hosk ασπροπρόσωπες σε κάθε casual ή επίσημη περίσταση.

Rosie HW Splash News/Ideal Image

Έχουν αφεθεί στα χέρια των πιο έμπειρων makeup artists και έχουν εμφανιστεί στο catwalk με τα πιο ιδιαίτερα looks. Στις off-duty εμφανίσεις τους ωστόσο τα πιο διάσημα supermodels τείνουν να κρατούν το μακιγιάζ τους αρκετά απλό εστιάζοντας την προσοχή τους στην καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα. Τα περισσότερα αφήνουν τα μάτια τους "γυμνά" και προτιμούν να τονίζουν τα χείλη τους με ένα από τα τρία χρώματα κραγιόν που έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους.

Δική μας αγαπημένη επιλογή είναι τα Be Legendary Prime & Plush Lipstick της Smashbox, τα οποία είναι εξαιρετικά κρεμώδη και εμπλουτισμένα με primer και ceramides με αποτέλεσμα να έχουν χαρίζουν πλούσιο χρώμα, αλλα και ενυδάτωση και άνεση στα χείλη.

#IamOriginalGreekTeam | Δείξε και νιώσε πιο όμορφη με cruelty-free προϊόντα ομορφιάς

Τα 3 κραγιόν που φορούν ξανά και ξανά τα supermodels

True Nude

Loading...

Για να αντιγράψεις το lip look της Elsa Hosk, δοκίμασε το Be Legendary Prime & Plush Lipstick της Smashbox στην απόχρωση Audition.

Τα 3 κραγιόν που τα supermodels έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους

We Found It | Το μυστικό πίσω από την sunkissed επιδερμίδα των California girls

Pink Nude

Loading...


Για να δημιουργήσεις ένα κομψό φυσικό lip look σαν την Taylor Hill, δοκίμασε το Be Legendary Prime & Plush Lipstick της Smashbox στην απόχρωση Pretty Social.

κραγιόν

Red Hot

Loading...


Για να πετύχεις το αισθησιακό lip look της Rosie HW, δοκίμασε το Be Legendary Prime & Plush Lipstick της Smashbox στην απόχρωση Bing.

κραγιόν

5 celebrity approved τρόποι να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου φέτος την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ