Follow us

5 celebrity approved τρόποι να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου φέτος την άνοιξη

Διάβασε

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις τα looks των Vanessa Hudgens, Hailey Bieber, Gigi Hadid, Selena Gomez και Camila Cabello.

Beauty Splash News/Ideal Image

Ύστερα από δύο χρόνια με no makeup makeup looks, ήρθε η ώρα οι χρωματιστές σκιές και τα κραγιόν να πάρουν τη ρεβάνς και να γίνουν ξανά οι πρωταγωνιστές του ανοιξιάτικου νεσεσέρ.

Red Hot | Πώς να βρεις το πιο κολακευτικό κόκκινο κραγιόν για την επιδερμίδα σου

Ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου φέτος την άνοιξη είναι με μία χρωματιστή σκιά στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, όπως η Hailey Bieber, σε όλο το κινητό βλέφαρο, όπως η Camila Cabello ή στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, όπως η Gigi Hadid. Αν είσαι πιο προχωρημένη στο μακιγιάζ, δοκίμασε να κάνεις ένα graphic makeup look, σαν κι εκείνο της Vanessa Hudgens.

3 λόγοι που το καφέ eyeliner είναι ανώτερο του κλασικού μαύρου

Για να πετύχεις όλα αυτά τα looks (αλλά και πολλά παραπάνω) επιστράτευσε τις Always On Cream Eye Shadows της Smashbox, οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με primer κι έτσι εκτός από το ότι αναμιγνύονται πανεύκολα, χαρίζουν έντονο χρώμα με ματ τελείωμα, που μένει αναλλοίωτο για ώρες. Είναι διαθέσιμες σε πάρα πολλές αποχρώσεις, οπότε είναι σίγουρο πως θα βρεις εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με το στιλ σου ή το celebrity makeup look, που θέλεις να αντιγράψεις.

5 celebrity approved τρόποι να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου φέτος την άνοιξη

Αν οι πειραματισμοί με το μακιγιάζ δεν είναι το φόρτε σου και θέλεις μια πιο safe επιλογή, ακολούθησε το δρόμο που χάραξε η Selena Gomez και αντικατάστησε το καθημερινό nude κραγιόν σου με ένα σε ροδακινί απόχρωση. Αγαπημένη μας επιλογή είναι το Be Legendary Prime & Plush Lipstick της Smashbox στην απόχρωση Easy. Το λατρεύουμε γιατί έχει κρεμώδη υφή, είναι εμπλουτισμένο με primer και ceramides κι έτσι εκτός από το ότι χαρίζει πλούσιο χρώμα, ενυδατώνει τα χείλη. PS: Θα το βρεις σε δεκάδες ακόμα αποχρώσεις.

product

Δες παρακάτω τα πιο πρόσφατα colorful looks τους και πάρε ιδέες πριν την επόμενη ανοιξιάτικη βόλτα σου:

5 τρόποι να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου όπως οι celebrities

Hailey Bieber

Loading...

Gigi Hadid

Loading...

Selena Gomez

Loading...

Vanessa Hudgens

Loading...

Camila Cabello

Loading...

Το προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου φέτος σύμφωνα με την Hailey Bieber

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ