Follow us

Η αγαπημένη σκιά της Δούκισσας Νομικού είναι αυτή που θα φοράμε ολόκληρο το καλοκαίρι

Μια άκρως καλοκαιρινή πρόταση για το μακιγιάζ των ματιών μας έκανε η Δούκισσα Νομικού και ο ταλαντούχος Παντελής Τουτουντζής.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η χτεσινοβραδινή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο opening της πρώτης Βulgari Boutique στην Αθήνα. Κι ενώ η παρουσιάστρια και μοντέλο δεν συνηθίζει το πολύ έντονο μακιγιάζ στην καθημερινότητά της, με τις άπειρες φωτογραφίες που ανεβάζει τελευταία στο Instagram να είναι στην πλειονότητά τους εντελώς φυσικές και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η χτεσινή περίσταση απαιτούσε πολλές δόσεις λάμψης.

Έτσι, το μακιγιάζ της, που επιμελήθηκε ο ταλαντούχος makeup artist Παντελής Τουτουντζής, κινήθηκε σε άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις αλλά και, βασικά, στην μονοχρωμία, με ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια. Στα βλέφαρα εφαρμόστηκε μια μπρονζέ-ροδακινί σκιά σε πολύ φωτεινό τόνο, παρόμοια με την απόχρωση που εφαρμόστηκε στα χείλη, για ένα πολύ φρέσκο, matchy-matchy αποτέλεσμα. Παράλληλα, το ρουζ στα ζυγωματικά (που είχε την ίδια απόχρωση) χάριζε την απαραίτητη δόση υγείας και ζωντάνιας, ενώ οι έντονες και πυκνές βλεφαρίδες έδιναν το δικό τους touch στο look.

Πρόκειται να γίνεις νονά; 5 πολύ όμορφα (και στιλάτα) χτενίσματα που θα υιοθετούσε μια fashionista

Αυτό που έκανε ωστόσο τη διαφορά στο μακιγιάζ ήταν μια υποψία glitter στα μάτια, που ήταν όσο διακριτική έπρεπε για να δείχνει κομψή. Πιο συγκεκριμένα, μαζί με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner, σχεδιάστηκε μια εξίσου λεπτή γραμμή glitter στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων, στη ίδια απόχρωση με τη σκιά, ώστε να μην κάνουν έντονη αντίθεση τα χρώματα μεταξύ τους. Μπορεί να έχεις συνδέσει το glitter με πιο χειμωνιάτικες ή χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις, όμως μπορεί να εφαρμοστεί μια χαρά ακόμα και στο πιο καλοκαιρινό look, εφόσον γίνει σωστά. Να χρησιμοποιηθεί δηλαδή με φειδώ, σε μια απόχρωση που κολακεύει τα χρώματά σου και ταιριάζει με το υπόλοιπο μακιγιάζ αλλά και σε ένα διακριτικό βάψιμο.

Males' verdict | Ποια χρώματα κραγιόν προτιμούν οι άντρες πάνω μας;

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ