Follow us

Βάσια Κωσταρά | To go-to χτένισμα της σχεδιάστριας στις Κάννες είναι #hairgoals

Και είναι το ιδανικό hairstyle για το καλοκαίρι.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Στις Κάννες βρίσκεται, εκτός από τη Βίκυ Καγιά, και η ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά, "γεμίζοντας" το feed μας με πανέμορφες εικόνες από την εξωτική Γαλλική Ριβιέρα.

Η όμορφη σχεδιάστρια, εκτός από εντυπωσιακές αναλογίες, όμορφα ρούχα κι ένα boho chic style που υποστηρίζει τέλεια, έχει και υπέροχα μακριά μαλλιά. Πάντα καλοχτενισμένα, ακολουθούν αυτό το bohemian vibe που τόσο της ταιριάζει και φυσικά, μας θυμίζει καλοκαίρι.

Γιατί, τι είναι πιο καλοκαιρινό από τα μακριά ξανθά, wavy μαλλιά της Βάσιας Κωσταρά; Ακριβώς το χτένισμα που θα θέλαμε όλες να υιοθετήσουμε φέτος για τις διακοπές μας (αλλά και για πάντα), συνδυάζει κάτι από τα glam 70s με το casual στιλ που επικρατεί σήμερα.

Πιο αναλυτικά, οι χαρακτηριστικές curtain bangs είναι χτενισμένες αλά "Farrah Fawcett Flip", το γεμάτο glamour και όγκο hairstyle, εμπνευσμένο από τη Farrah Fawcett και όλες τις stars εκείνης της δεκαετίας που είχαν πάντοτε fluffy, φουντωτά μαλλιά με έντονες μπούκλες και πολλή κίνηση. Όσο για τα μήκη, έχουν ένα διακριτικό φιλάρισμα ενώ οι κυματισμοί είναι όσο απαλοί και διακριτικοί πρέπει για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα μαλλιά της είναι ξεκάθαρα #hairgoals !

Τα ιδανικά κουρέματα για εύκολο καθημερινό hairstyling χωρίς θερμότητα

Δες το look:

Βάσια Κωσταρά | To go-to χτένισμα της σχεδιάστριας στις Κάννες είναι #hairgoals
εε
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ