Follow us

Η Βίκυ Καγιά έλαμψε στις Κάννες | Υιοθέτησε το απόλυτο makeup trend που επικρατεί στο red carpet τώρα

Ποζάρει με ελάχιστο μακιγιάζ αποδεικνύοντας ότι το no makeup look είναι το ιδανικότερο για να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά.

Βίκυ Καγιά Instagram

Το 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου έχει όλη την αίγλη που αναμένουμε από ένα αντίστοιχου βεληνεκούς event. Από την ημέρα έναρξής του στις 17 Μαΐου, πλήθος αστέρων συρρέουν στις κοσμοπολίτικες Κάννες για να παρακολουθήσουν τις ταινίες του Φεστιβάλ, ενώ και η ελληνική παρουσία είναι ιδιαίτερα έντονη στη Γαλλική Ριβιέρα.

Μιλώντας για ελληνική παρουσία, η Βίκυ Καγιά δεν γινόταν να λείπει από το πιο glamorous φεστιβάλ του κόσμου. Παρατηρώντας την Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο ωστόσο διαπιστώνουμε ότι ακολουθεί πιστά μια από τις επικρατέστερες τάσεις μακιγιάζ του red carpet: Το no makeup look.

Το no makeup look είναι εκείνο το μακιγιάζ που προκρίνει μια φυσική βάση στο πρόσωπο, χωρίς πολύ βαρύ foundation που να δημιουργεί το αντιαισθητικό εφέ μάσκας, με μια δόση υγείας στα μάγουλα, ροδαλά χείλη και ένταση στις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Εκ πρώτης όψεως μπορεί ένα πρόσωπο να δείχνει εντελώς άβαφο - και αυτό, περίπου, είναι το νόημα της τάσης - πολλές κυρίες ωστόσο επιλέγουν πράγματι να αφήσουν το δέρμα τους "γυμνό" από προϊόντα.

Φεστιβάλ Καννών | Το no makeup look είναι η τάση μακιγιάζ που θα επικρατήσει φέτος σύμφωνα με το red carpet

Αυτό ακριβώς έκανε και η Βίκυ Καγιά, που σε όλες τις εμφανίσεις της, βραδινές ή πρωινές, δείχνει να μην φοράει ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα, στην πιο επίσημη βραδινή της εμφάνιση φόρεσε μόνο ένα κατακόκκινο κραγιόν, αφήνοντας άβαφα τα μάτια της, ακτινοβολώντας ωστόσο υγεία, λάμψη και έναν αέρα φρεσκάδας.

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν περίτρανα ότι αφενός, η παρουσιάστρια εξακολουθεί να λάμπει ακόμα και σχεδόν άβαφη, αφετέρου ότι το no makeup look πρόκειται να γίνει η απόλυτη καλοκαιρινή τάση μακιγιάζ για το '22.

Κάν'το όπως η Βίκυ Καγιά | Το "bun lift" hairstyle που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη

Δες τις φωτογραφίες:

Η Βίκυ Καγιά έλαμψε στις Κάννες | Υιοθέτησε το απόλυτο makeup trend που επικρατεί στο red carpet τώρα
ρρ
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ