Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το ελαφρύ, φλοράλ άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Μια ωδή στο αθώο και ταυτόχρονα αισθησιακό τριαντάφυλλο.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram

Τι κι αν η καριέρα της μετρά χρόνια στην τηλεόραση, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένει μια ανάσα φρέσκου αέρα σε κάθε εκπομπή, που εντάσσεται. Ο χαρακτηρισμός της ως μία από τις πιο γλυκές κι ευγενικές παρουσίες στην ελληνική showbiz, επιβεβαιώνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, αλλά και από τις αγαπημένες της αρωματικές δημιουργίες, που έχουν κάτι από τη "δροσιά" του χαρακτήρα της.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Το αγαπημένο άρωμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Όπως μας είπε, το άρωμα που φορά πιο συχνά είναι το The Coveted Duchess Rose Eau de Parfum του οίκου Penhaligon's (atticadps.gr). Πρόκειται για ένα ελαφρύ, φλοράλ άρωμα, με βασικό πρωταγωνιστή το αγγλικό τριαντάφυλλο, το οποίο παντρεύεται περίτεχνα με νότες από μανταρίνι και άμπαρο, αποκτώντας ένα φρουτώδες και ταυτόχρονα ξυλώδες αρωματικό προφίλ.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το ελαφρύ, φλοράλ άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

Ένα ακόμα άρωμα που θα συναντήσει κανείς στη συλλογή της είναι το Gardenia Rattan Eau de Parfum του οίκου Aerin με νότες από παιώνια και θαλασσινό νερό, που τυλίγουν τις αισθήσεις, και ένα απαλό μίγμα λευκών λουλουδιών -γαρδένια, τιαρέ, τουμπερόζα-, που αποπνέει πλούσια θηλυκότητα.

άρωμα

Ναταλία Γερμανού | Αυτό είναι το πικάντικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ