Follow us

Ξέχασε το μπαλαγιάζ | Τα tennis highlights είναι η νέα μεγάλη τάση που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Το sunkissed look που ονειρεύεσαι -πριν καν πας διακοπές.

ανταύγειες 2022 Pixel Formula

Καλό το μπαλαγιάζ, δεν αντιλέγουμε, αλλά δεν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Οι it ανταύγειες του 2022 "ακούν" στο όνομα tennis highlights και είναι ο πιο stylish τρόπος να ανανεώσεις το hair look σου αυτήν την στιγμή.

Παντρεύεται η αδερφή σου; 20 χτενίσματα που θα σε αναδείξουν στην πιο στιλάτη καλεσμένη

Tennis Highlights | Οι it ανταύγειες του 2022

Οι ανταύγειες αυτές δεν θυμίζουν σε τίποτα τα chunky highlights, που μεσουράνησαν το περασμένο καλοκαίρι. Η τάση καλεί για πολύ λεπτά babylights, ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμα από τη βάση, τα οποία "τοποθετούνται" διάσπαρτα στα μαλλιά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά φυσικό, sunkissed αποτέλεσμα.

Το "αντιγηραντικό" χρώμα μαλλιών που είναι καλύτερο από botox

Η πολυσδιάστατη αυτή τεχνική, καθώς μιμείται τον τρόπο με τον οποίο "ανοίγει" το χρώμα των μαλλιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι εξαιρετικά ευέλικτη με τον colorist να μπορεί πολύ εύκολα να την προσαρμόσει στα "θέλω" της κάθε πελάτισσάς του.

Ένα από τα πράγματα, που αγαπάμε πολύ στα tennis highlights είναι το πόσο φυσικό και low maintenance είναι το αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρήσεις το hair look σου αψεγάδιαστο καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών, αφού απαιτεί μόνο ένα ή δύο touch ups -το πολύ- στο κομμωτήριο.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Hair Inspo

Ακολουθούν τα ωραιότερα tennis highlights hair looks που είδαμε στο Instagram για να πάρεις ιδέες πριν την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ