Follow us

Η Βασιλεία Βολανάκη μοιράζεται τα μικρά μυστικά της για υπέροχη επιδερμίδα

Η Βασιλεία Βολανάκη, όμορφη μέσα κι έξω, και μια εκ των τεσσάρων ambassadors του Beauty Stars Fest, αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς που πάντα έχουν αποτελέσματα για εκείνη.

Βασιλεία Βολανάκη

Tο Beauty Stars Fest, το μεγαλύτερο beauty festival στην Ελλάδα, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιχειρώντας να δώσει μια νέα διάσταση στο τι σημαίνει ομορφιά. Με motto "The new faces of beauty" και τέσσερις νέους ambassadors, ο καθένας ξεχωριστός στον τομέα του, το νόημα είναι ξεκάθαρο: Η έννοια της ομορφιάς ξεφεύγει πλέον από τα καθιερωμένα πρότυπα, είναι πολυπρόσωπη και έχει πολλές διαφορετικές εκφάνσεις ενώ εκπροσωπείται από διαφορετικούς (και πάντα μοναδικούς) τύπους ανθρώπων.

Η Βασιλεία Βολανάκη, το νεαρό μοντέλο που εντυπωσιάζει τους πάντες με την εξωτική - πλην πολύ φυσική -ομορφιά της, ανήκει σε εκείνα τα μοντέλα που είναι όμορφα χωρίς να προσπαθούν πολύ. Μετέτρεψε τα φυσικά, πολύ πλούσια φρύδια και τις φακίδες της σε σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της, χαρακτηριστικά που πολλές γυναίκες φοβούνται να αναδείξουν, ενώ τα μακριά μαύρα μαλλιά και τα σαρκώδη χείλη συνιστούν το... τρίπτυχο της επιτυχίας.

Το πιο σημαντικό απ᾽όλα όμως είναι ο ευχάριστος, προσηνής χαρακτήρας της, αλλά και η ήρεμη δυναμικότητά της, με την αισιοδοξία που την χαρακτηρίζει να "γεμίζει" το δωμάτιο και να φτιάχνει τη διάθεση όλων μας.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί τα μικρά beauty tips της για υπέροχη επιδερμίδα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ