Follow us

Rhode | To skincare brand της Hailey Bieber είναι πλέον γεγονός

Όλα όσα θες να μάθεις για τα προϊόντα που όλες οι skincare addicts αδημονούν να δοκιμάσουν.

hailey bieber Instagram

H μεγάλη μέρα επιτέλους έφτασε, και το countdown για το λανσάρισμα του νέου skincare brand της Hailey Bieber έληξε πριν λίγες ώρες, με το Rhode να είναι πλέον γεγονός. Από σήμερα 15 Ιουνίου και στο εξής, οι εκατομμύρια fans της μπορούν πλέον να αγοράσουν τα πολυαναμενόμενα προϊόντα που η ίδια δημιούργησε με τόση αγάπη ώστε να προσφέρει σε όλους και όλες τη δυνατότητα να αποκτήσουν το περίφημο "glazed-donut" εφέ στην επιδερμίδα τους.

Hailey Bieber | Το wow αποτέλεσμα των δικών της skincare προϊόντων στο δέρμα της

Ακολουθώντας το παράδειγμα τόσων άλλων διασήμων, που μόνο μέσα στο 2021 λάνσαραν τα δικά τους beauty brands (βλ. r.e.m. Beauty από την Ariana Grande, JLo Beauty, Pleasing από Harry Styles), το brand της Hailey Bieber περιέχει skinare προϊόντα. Εξάλλου, δεν παραλείπει ποτέ να εκφράζει τη θεωρία της για το ότι η επιδερμίδα επηρεάζεται αφενός απο το μέσα μας (τι τρώμε, τι πίνουμε, πώς αισθανόμαστε), αφετέρου από το πώς τη φροντίζουμε εξωτερικά, και ότι η ίδια προσπαθεί να διατηρεί τη λάμψη της μέσα κι έξω, με την κατάλληλη skincare ρουτίνα.

Loading...

Tα πρώτα λανσαρίσματα της σειράς περιέχουν 3 προϊόντα ικανά να χαρίσουν πλήρη ενυδάτωση, λάμψη, θρέψη και αναδόμηση σε πρόσωπο και χείλη, το λεγόμενο dewy-glow εφέ που είναι τόσο δημοφιλές χάρη στο μοντέλο. Χάρη στη σύνθεσή τους περιποιούνται σε βάθος και σέβονται τον επιδερμικό φραγμό με στόχο να χαρίσουν στη στιγμή "delecious skin", όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει το brand. Χαρακτηρίζονται ως multi-tasking ενώ είναι vegan, cruelty-free, gluten-free και βγαίνουν και σε έκδοση χωρίς άρωμα. Επίσης, είναι best value for money, αφού δεν κοστίζουν πάνω από 30 δολάρια. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα online μόνο στις ΗΠΑ.

Loading...

H Hailey Bieber επιβεβαίωσε την ύπαρξη του φημολογούμενου (έως τώρα) beauty brand της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ