Follow us

H Hailey Bieber επιβεβαίωσε την ύπαρξη του φημολογούμενου (έως τώρα) beauty brand της

To Rhode ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

hailey bieber Splash Newws / Ideal Image

Δεν πρόκειται πια για απλές φήμες: To beauty brand της Hailey Bieber είναι γεγονός, και το επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από ένα βίντεο στο YouTube channel της.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα μέσα στο 2021, το σούπερ μόντελ είχε καταθέσει τα έγγραφα για να κατοχυρώσει το μεσαίο της όνομα (Rhode) ως την επίσημη ονομασία και το εμπορικό σήμα του beauty brand που έχει στα σκαριά, χωρίς ωστόσο η ίδια να επιβεβαιώνει το οτιδήποτε, αφήνοντας έτσι μια ασάφεια να πλανάται στον αέρα σχετικά με την πορεία της εταιρείας της.

Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο κανάλι της ωστόσο, έλαβε τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Rhode από χιλιάδες θαυμαστές της, οπότε "αναγκάστηκε" να αναφερθεί για πρώτη φορά στο beauty brand της, ισχυριζόμενη τα εξής:

"Ok παιδιά, δεν θα σας κρυφτώ", το Rhode προετοιμάζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και επιτέλους πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Ετοιμάζουμε να "βγει" στην αγορά μέσα στο 2022 και είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι'αυτό. Μόνο αυτά μπορώ να αποκαλύψω όμως για την ώρα", είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Loading...

Ακολουθώντας το παράδειγμα τόσων άλλων διασήμων, που μόνο μέσα στο 2021 λάνσαραν τα δικά τους beauty brands (βλ. r.e.m. Beauty από την Ariana Grande, JLo Beauty, Pleasing από Harry Styles), το brand της Hailey Bieber αναμένεται να αφορά κυρίως skinare προϊόντα. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς θα περιέχει, αλλά δεδομένης της αγάπης του μοντέλου για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την εντατική skincare ρουτίνα που δηλώνει συνεχώς ότι ακολουθεί πιστά αλλά και το πάθος της για το "dewy glow" (που άλλωστε χαρακτηρίζει απόλυτα το δέρμα της), είναι σχεδόν σίγουρο ότι το brand θα προσανατολίζεται στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας. Εξάλλου, δεν παραλείπει ποτέ να εκφράζει τη θεωρία της για το ότι η επιδερμίδα επηρεάζεται αφενός απο το μέσα μας (τι τρώμε, τι πίνουμε, πώς αισθανόμαστε), αφετέρου από το πώς τη φροντίζουμε εξωτερικά, και ότι η ίδια προσπαθεί να διατηρεί τη λάμψη της μέσα κι έξω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ