Follow us

Hailey Bieber | Το μυστικό της για σούπερ ενυδατωμένη επιδερμίδα το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο απ' όσο φανταζόσουν

Το "glazing trick" του μοντέλου που μπορείς άνετα να αντιγράψεις κι εσύ για dewy, glowy skin.

Hailey Bieber Splash/Ideal Images

Ξέρουμε, αναρωτιέσαι κι εσύ πώς ακριβώς πετυχαίνει η Hailey Bieber αυτή την αψεγάδιαστη, dewy λάμψη στο πρόσωπό της, που δείχνει σαν να πηγάζει από μέσα της. Και ενώ το lifestyle που ακολουθεί το μοντέλο ευνοεί τη λάμψη στην επιδερμίδα της (κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, άφθονο νερό, γυμναστική κλπ), έχει εξίσου μεγάλη σημασία και η skincare ρουτίνα που υιοθετεί πρωί και βράδυ, που πλέον γίνεται με προϊόντα της δικής της σειράς, Rhode.

Πέρα από αυτό όμως, η ίδια ακολουθεί μερικά μικρά hacks στο μακιγιάζ της για να ευνοήσει αυτό το dewy glow effect, που η ίδια έχει ονομάσει "glazed donut".

Ένα από αυτά είδαμε πρόσφατα στo Instagram και σπεύσαμε να το αντιγράψουμε. Η Bieber εφαρμόζει το σούπερ ενυδατικό serum-gel της (που περιέχει υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη, πεπτίδια και marula oil) όχι μόνο πριν το μακιγιάζ αλλά και πάνω από το foundation, για έξτρα λάμψη, απαλότητα και φωτεινότητα, που κάνει το δέρμα της πραγματικά λαχταριστό και "juicy".

Clean makeup | Πώς να αντιγράψεις το φρέσκο μακιγιάζ της Hailey Bieber για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη

Πρόκειται για ένα από τα πιο απλά tricks που έχουμε δει τελευταία, αφού το μόνο που κάνει είναι να απλώνει μικρή ποσότητα του σέρουμ στον καρπό της και να το εφαρμόζει ταμποναριστά στα ζυγωματικά της με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ. Ένα κόλπο που εύκολα μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το highlighter σου.

Δες το βίντεο:

Loading...

Βέβαια, δεν χρειάζεται να έχεις το συγκεριμένο σέρουμ για να υιοθετήσεις το look - το οποίο μάλιστα δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη. Μπορείς να πετύχεις το ίδιο εφέ και με ένα ξηρό λάδι προσώπου, ακόμα και με ένα σέρουμ οποιασδήποτε άλλης εταιρείας - δες εδώ πώς μπορείς να πετύχεις παρόμοιο εφέ με σέρουμ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ