Follow us

Clean makeup | Πώς να αντιγράψεις το φρέσκο μακιγιάζ της Hailey Bieber για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη

Μερικά makeup tips για να αποκτήσεις πιο ξεκούραστη όψη στην στιγμή.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

H Hailey Bieber και το clean makeup μαζί με το πεντακάθαρο, λαμπερό δέρμα πάνε μαζί. Όποτε ακούς το όνομα του μοντέλου, το μυαλό σου πάει συνειρμικά σε αυτή την clean beauty αισθητική, όπου όλα είναι απλά, λιτά και απέριττα πάνω της, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα για να είναι αψεγάδιαστη.

Το καλό με το clean μακιγιάζ, δηλαδή το "καθαρό" μακιγιάζ, χωρίς τη χρήση πολλών προϊόντων, είναι ότι κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται φρέσκο, ξεκούραστο και νεανικό, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά με πολύ κολακευτικό τρόπο.

Δεν πρόκειται ωστόσο για το nude ή το no makeup look, αν και τα όρια μεταξύ τους είναι πολλές φορές δυσδιάκριτα. Ενώ στο nude makeup χρησιμοποιούνται κυρίως nude, μπεζ και καφέ αποχρώσεις, και στο no makeup look επιχειρείται να μην χρησιμοποιηθούν σχεδόν καθόλου χρώματα στα προϊόντα μακιγιάζ, το clean makeup trend είναι λίγο διαφορετικό. Στην ουσία, είναι ένας συγκερασμός των δύο προαναφερθέντων trends, αφού το μακιγιάζ είναι απαλό, χωρίς τη χρήση πολλών προϊόντων, όμως προκρίνονται τα παστέλ χρώματα όπως το ροζ και το ροδακινί.

Τρία πανεύκολα χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν το look σου και θα το κάνουν να δείχνει πιο "ακριβό"

Και αυτές ακριβώς οι αποχρώσεις είναι που δίνουν ένα girly εφέ στο look, ενώ δημιουργούν μια ξεκούραστη και πολύ νεανική όψη στο πρόσωπο.

Loading...

Πώς να αντιγράψεις το makeup της Hailey Bieber:

#1. Αρχικά, ξεκίνα με τα βασικά προϊόντα: Ρουζ, μάσκαρα και γκλος. Το foundation μπορείς να το παραλείψεις αν δεν έχεις ατέλειες που επιθυμείς να καλύψεις, ενώ η σκιά, οι πολλές πούδρες και το highlighter θεωρούνται περιττά.

#2. Αν δεν θες να παραλείψεις τη βάση, αντικατάστησε το foundation με κονσίλερ, ενυδατική ή αντηλιακό με χρώμα. Ιδίως τα δύο τελευταία θα χαρίσουν ένα ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο αντίστοιχα.

#3. Χάρισε μια δόση υγείας στα ζυγωματικά σου με ένα κρεμώδες ή υγρό ρουζ. Τα ρουζ σε αυτή τη φόρμουλα απλώνονται και απορροφώνται πιο εύκολα, ενυδατώνουν και αφήνουν μια όμορφη, φυσική λάμψη στο δέρμα. Προτίμησε να τα εφαρμόσεις με πινέλο ή beauty blender για να απλωθούν ακόμα καλύτερα.

#4. Οι πολλές πούδρες ίσως κάνουν το δέρμα να "σπάσει" (cakey effect). Βέβαια, αν έχεις λιπαρό δέρμα, ενδείκνυται να απλώσεις μια λευκή ή διάφανη πούδρα για να απαλλαγείς από τις γυαλάδες.

#5. Απόφυγε το highlighter, ιδίως αν είναι μέρα, και προτίμησε να χαρίσεις μια διακριτική λάμψη στα ζυγωματικά σου με ένα face oil, serum ακόμα και lip balm. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

#6. Μην ξεχάσεις τη μάσκαρα αλλά και ένα λευκό ή μπεζ μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφαρίδων, που θα αναδείξει το βλέμμα, θα το φωτίσει και θα το κάνει πιο ξεκούραστο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ