Follow us

Micro Balayage | Η τεχνική που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να ανανεώσεις διακριτικά το χρώμα των μαλλιών σου

Η τέλεια λύση για σένα που δεν θες να βάψεις τα μαλλιά σου.

hair iStock

Είναι γνωστό ότι το balayage προτιμάται ιδιαιτέρως από τις γυναίκες που δεν θέλουν τεράστιες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους και είναι fan ενός πιο φυσικού αποτελέσματος στη βαφή. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ανταύγειες που δημιουργούνται "ελεύθερα" με το χέρι και δεν εκτείνονται σε όλο το μήκος της τρίχας, σε αντίθεση για παράδειγμα με τα παραδοσιακά highlights που γίνονται με αλουμινόχαρτα (και ξεκινούν από τις ρίζες μέχρι τις άκρες).

Ένας έξυπνος τρόπος να εντάξεις το σέρουμ στο καθημερινό μακιγιάζ σου

Ο λόγος που έχει γίνει τόσο δημοφιλές το balayage τα τελευταία χρόνια είναι ακριβώς αυτός: ότι είναι όσο low-maintenance πρέπει και δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, ενώ χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα που δεν μαρτυρά οποιαδήποτε παρέμβαση κομμωτή. Είναι τέλειο δηλαδή για εσένα που θες να είσαι πιο χαλαρή με τις επισκέψεις στο κομμωτήριο, αφού και να μεγαλώσουν τα μαλλιά οι ανταύγειες θα "μπλεχτούν" αρμονικά ανάμεσά τους και το αποτέλεσμα θα δείχνει αρμονικό. Όπως επίσης είναι ιδανικό αν δεν είσαι έτοιμη για κάποια μεγαλύτερη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου και θες απλά να ανανεώσεις το φυσικό σου. Στην ουσία, το balayage βοηθά να φωτιστεί η βάση σου, το φυσικό σου χρώμα, δίνοντας μια ενδιαφέρουσα διάσταση στα μαλλιά με παιχνιδισμούς σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Οι πιο stylish αφέλειες του καλοκαιριού ακούνε στο όνομα "Ariel Bangs"

Τι είναι το micro balayage;

Τι είναι όμως το micro balayage; Όπως μπορείς να φανταστείς και από την ονομασία του, πρόκειται για μια ακόμα πιο διακριτική εφαρμογή της βαφής στην τρίχα, με ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα στο χρώμα και απαλό φινίρισμα στην τρίχα. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο όμως χρειάζεται να το ανανεώνεις συχνότερα, αφού το χρώμα φεύγει πιο γρήγορα από το κλασικό balayage, αποτελώντας ένα αρνητικό της συγκεκριμένης επιλογής, Έχει όμως και το θετικό του ότι το αποτέλεσμα δείχνει ακόμα πιο φυσικό, ενώ σε περίπτωση που το μετανιώσεις, το αρχικό σου χρώμα θα επανέλθει πιο άμεσα.

Ένα άλλο θετικό του micro balayage είναι ότι ταιριάζει εξίσου σε όλα τα χρώματα μαλλιών. Ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, όλες μπορούν να το δοκιμάσουν με την ίδια επιτυχία - στον ανάλογο τόνο τους φυσικά.

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα που θα σε πείσουν:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ