Πώς να κάνεις το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ για νησί μέσα σε 10'

Το μακιγιάζ που είναι η τέλεια ιδέα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν ετοιμάζεσαι για μίνι απόδραση το Σαββατοκύριακο, ή αν απλά θες από τώρα να φανταστείς το μακιγιάζ των διακοπών σου και αναρωτιέσαι ποια (και πόσα) προϊόντα μακιγιάζ θα πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου, είμαστε εδώ για σένα.

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι εξ' ορισμού πιο διακριτικό και ανάλαφρο, κυρίως λόγω της ζέστης που επικρατεί. Δεν θες να νιώθεις πολλά προϊόντα πάνω στο πρόσωπό σου, τα οποία μπορούν κάλλιστα να αρχίσουν να λιώνουν και να "τρέχουν". Πέρα από αυτό όμως, το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι πιο ελαφρύ και για να είναι ταιριαστό με τα summer vibes και το ντύσιμο των διακοπών, που σχεδόν ποτέ δεν είναι βαρύ και στημένο.

Γι' αυτό και πάντα προτείνουμε να παίρνεις μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά, που απλά θα αναδείξουν τη φυσική σου ομορφιά αλλά και το μαύρισμά σου. Ποια είναι αυτά; Μια ενυδατική κρέμα με χρώμα για ενυδάτωση και ομοιόμορφη όψη (αντί για foundation), ένα ρουζ και το bronzer, μια μάσκαρα και ένα λιπ γκλος ή κραγιόν σε απαλή απόχρωση.

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το bronzer για μια άψογη sunkissed λάμψη στο πρόσωπο

Εξάλλου, to clean beauty look είναι η απόλυτη τάση του '23, που αναμένεται να επικρατήσει και να τη βλέπουμε συνέχεια και τα επόμενα χρόνια, χειμώνα καλοκαίρι.

"That Girl Look" | Η νέα τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον

Δες στο παρακάτω mini tutorial πώς να κάνεις ένα προσεγμένο μεν, αλλά πολύ φυσικό μακιγιάζ μέσα σε 10':