Follow us

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το bronzer για μια άψογη sunkissed λάμψη στο πρόσωπο

Το bronzer είναι το προϊόν-κλειδί για να δείχνεις μαυρισμένη ακόμα και χωρίς να έχεις κάνει ηλιοθεραπεία.

makeup Splash News / Ideal Image

Το μαυρισμένο δέρμα πάντοτε ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα. Όλες μας θέλουμε την περιβόητη sunkissed επιδερμίδα, που όχι μόνο χαρίζει ένα απίστευτα κολακευτικό look, αλλά και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ. Πολλές φορές μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να βαφτείς έντονα αν είσαι μαυρισμένη, αφού το δέρμα δείχνει άψογο ακόμα και χωρίς ίχνος καλλυντικών πάνω του.

Self-tan tips | Η σωστή χρήση των self-tan προσώπου για ένα υπέροχο μαύρισμα

Τι γίνεται όμως αν δεν θες να κάτσεις με τις ώρες στον ήλιο για να μαυρίσεις; (Και πολύ καλά θα κάνεις, αν θες τη γνώμη μου, καθώς όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, η ηλιακή ακτινοβολία είναι ιδιαίτερα επιβλαβής). Μην πάει το μυαλό σου στο σολάριουμ ή στο αυτομαυριστικό, καθώς υπάρχει ένας ακόμα πιο εύκολος και άμεσος τρόπος με ένα προϊόν μακιγιάζ που πιθανόν έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου, και δεν είναι άλλο από το bronzer. Αν θες λοιπόν να αποκτήσεις αυτό το περιβόητο sunkissed glow στο πρόσωπο ώστε να δείχνει και το μακιγιάζ ακόμα πιο όμορφο - και να θυμίζεις και λίγο την αγαπημένη JLo, με την άψογη, στερένια επιδερμίδα, συνέχιζε να διαβάζεις.

Το σωστό μακιγιάζ για ένα διακριτικό μαύρισμα αλά Jennifer Lopez, ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει καθόλου ηλιοθεραπεία, βρίσκεται στα παρακάτω μικρά μυστικά:

#1. Το μυστικό βρίσκεται στα προϊόντα-κλειδιά που είναι το foundation, το bronzer και το highlighter, με κύριο προϊόν το bronzer.

#2. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείς foundations που δεν έχουν το ίδιο χρώμα με αυτό της επιδερμίδας σου, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα σε δικαιώσει, απεναντίας μπορεί να σε "ρίξει". Αν για παράδειγμα επιλέξεις ένα makeup πιο ανοιχτό από τον τόνο του προσώπου σου, κινδυνεύεις να δείχνεις κουρασμένη, άτονη, σαν φάντασμα. Αν από την άλλη επιλέξεις ένα πιο σκούρο, θα δείξεις παράταιρα σκουρόχρωμη, με μια απόχρωση που μπορεί να μην σου ταιριάζει. Παρ΄όλα αυτά, κι επειδή θες να δείξεις λίγο πιο μαυρισμένη, μπορείς να επιλέξεις ένα αντηλιακό ή μια ενυδατική με χρώμα, που συνήθως περιέχουν πολύ διακριτικές χρωστικές και χαρίζουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

BB κρέμες vs Ενυδατικές με χρώμα | Ποιες οι διαφορές τους και τι να επιλέξεις

#3. Επίλεξε με προσοχή το bronzer σου και φρόντισε να είναι επίσης σε μια απόχρωση που δεν θα φανεί "ξένη" στο δέρμα σου, επομένως απόφυγε τις πολύ σκούρες εφόσον ακόμα δεν είσαι μαυρισμένη. Επίσης, προτίμησε υγρά bronzers για αρχή, ώστε να ελέγξεις και να διαχειριστείς πιο εύκολα το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσεις.

#4. Άπλωσε το bronzer στα ψηλά σημεία του προσώπου, δηλαδή αυτά που ξεχωρίζουν και βλέπει περισσότερο ο ήλιος - είναι άλλωστε κι αυτά που μαυρίζουν πρώτα. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνα την εφαρμογή του προϊόντος με ένα πινέλο ή σφουγγαράκι μακιγιάζ από το εξωτερικό του μετώπου κατεβαίνοντας προς τα ζυγωματικά, και όσο προϊόν περισσέψει εφάρμοσέ το στις γωνίες των ζυγωματικών, στο κόκκαλο των φρυδιών, στη ράχη της μύτης αλλά και στο πηγούνι και τον λαιμό.

#5. Άπλωσε ένα κρεμώδες ή υγρό ρουζ στα ζυγωματικά, ιδανικά σε ροδακινί ή σκούρα σομόν απόχρωση.

#6. Σέταρε το αποτέλεσμα με μια illuminating πούδρα ή μια bronzing πούδρα που θα περάσεις από πάνω για να σταθεροποιήσεις το liquid bronzer.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ