Follow us

"That Girl Look" | Η νέα τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον

Μια νέα πτυχή του natural makeup που κυριαρχεί πλέον στα social media.

hailey bieber Instagram

Έχουμε ξαναμιλήσει για το clean beauty look και το φυσικό μακιγιάζ που έχει επικρατήσει τον τελευταίο χρόνο στο TikTok, με stars όπως οι Hailey Bieber, Bella Hadid, Kendall Jenner να το υιοθετούν κατά κόρον στα off duty looks τους. Τι συμβαίνει όμως με το "that girl look" που βλέπεις παντού τελευταία; Ίσως να το έχεις δει γραμμένο και ως "that girl" ή "that girl aesthetic"σε hashtags ή τίτλους βίντεο, στην ουσία όμως πρόκειται για μια εναλλακτική του clean beauty look που προανέφερα και στο οποίο είναι πιστά τα δημοφιλέστερα it girls του πλανήτη, και όχι μόνο.

Ποιο είναι το "Clean" Beauty Look που έχει γίνει viral στο TikTok;

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για το πολύ φυσικό look σε μαλλιά και μακιγιάζ, που είναι όμως πάρα πολύ περιποιημένο. Κάτι μεταξύ natural look και no makeup look, το "that girl look" αποπνέει φινέτσα, κομψότητα, απλότητα. Φαίνεται σαν να μην έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου προϊόντα για να δημιουργηθεί, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχουν επιλεχθεί με προσοχή και ακρίβεια όλα εκείνα τα skincare προϊόντα που θα χαρίσουν μια αλαβάστρινη όψη στην επιδερμίδα, ενώ τα προϊόντα μακιγιάζ είναι τόσα όσα για να προσφέρουν μια ανάλαφρη κάλυψη και να τονίσουν τα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, και στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για ακριβά καλλυντικά, πράγμα φυσικά που δεν έχει εντέλει πολλή σημασία στο αποτέλεσμα.

Loading...

Clean makeup | Πώς να αντιγράψεις το φρέσκο μακιγιάζ της Hailey Bieber για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη

Με λίγα λόγια, η επιδερμίδα είναι λαμπερή, λεία και μεταξένια, με ελάχιστο foundation, λίγο ρουζ, μάσκαρα και λιπ γκλος. Τα φρύδια χτενισμένα ανοδικά, σε brow lamination style, και κάπως messy. Τα μαλλιά συνήθως είναι πιασμένα σε κότσο χωρίς να πετάει ούτε μια τριχούλα, πράγμα που γίνεται εφικτό με τη βοήθεια λακ ή ειδικών προϊόντων styling.

Πρόκειται στην ουσία για άλλη μια παραλλαγή του φυσικού μακιγιάζ που τόσο έχουν αγαπήσει οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια, απλά στην πιο προσεγμένη εκδοχή του. Στόχος είναι πάντα η ανάδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών της γυναίκας με τον καλύτερο, και πιο natural, τρόπο.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ