Follow us

Aυτό το χρώμα νυχιών θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σου

Αυτή η τόσο φωτεινή απόχρωση μας βάζει αμέσως σε καλοκαιρινό mood.

nails iStock

Ανάμεσα στα άπειρα χρώματα νυχιών που είναι αρκετά δημοφιλή για το καλοκαίρι (του ᾽22 αλλά και γενικότερα), ένα είναι αυτό που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος: Το πορτοκαλί και όλες τις αποχρώσεις του.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, τα bold χρώματα (πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο και μπλε) συνιστούν μεγάλη τάση στο ντύσιμό μας φέτος, με το μανικιούρ να μην αποτελεί εξαίρεση. Εμείς αγαπήσαμε ιδιαίτερα το πορτοκαλί και όλες τις επιμέρους αποχρώσεις του που μπορείς να σκεφτείς: Βερικοκί, ροδακινί, nude-peach, απαλό σομόν. Είναι ιδιαιτέρως φωτεινό, σούπερ καλοκαιρινό ενώ κάνει άψογη αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα σου, κάνοντας τα νύχια σου να ξεχωρίζουν από μακριά.

Το καλύτερο; Μπορείς να δημιουργήσεις όσους συνδυασμούς μπορείς να φανταστείς, τόσο με άλλα συγγενικά χρώματα όσο και με ευφάνταστα σχέδια νυχιών και nail art patterns. Φαντάσου ένα απαλό baby blue με πορτοκαλί μαργαρίτες ή μικρά ροδάκινα ζωγραφισμένα σε διάφανη ή εκρού βάση... Οι συνδυασμοί είναι πραγματικά άπειροι!

Ξέχασε για λίγο λοιπόν τα απαλά, ρομαντικά παστέλ και βάλε χρώμα στη ζωή και στο μανικιούρ σου, με μια απόχρωση που, εκτός των άλλων, ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα και ρούχα σου.

Τα βερνίκια νυχιών που θα χαρίσουν ένα gel εφέ στο μανικιούρ σου

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα που μας έκαναν να αναφωνήσουμε "wow" στο γραφείο:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο stylish αφέλειες του καλοκαιριού ακούνε στο όνομα "Ariel Bangs"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ