Follow us

Δούκισσα Νομικού | Αποκάλυψε τον πανεύκολο τρόπο με τον οποίο διατηρεί λαμπερά και υγιή τα μακριά μαλλιά της

Το μαγικό προϊόν που θα σου "λύσει" τα χέρια.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Δεν είναι μόνο τα γαλαζοπράσινα μάτια και το σαγηνευτικό βλέμμα της Δούκισσας Νομικού που σου "παίρνουν" την ψυχή, ούτε το λαμπερό χαμόγελό της. Είναι και τα πολύ μακριά, κατάξανθα μαλλιά της, που τραβούν σαν μαγνήτες τα βλέμματα όλων, ενώ αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της.

Και αν αναρωτιέσαι συχνά πώς ακριβώς καταφέρνει να τα διατηρεί λαμπερά, μεταξένια και υγιή, δεδομένου και του μήκους τους, η ίδια αποκάλυψε το μικρό μυστικό της. Όπως δήλωσε σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο Instagram, το μαγικό προϊόν που τη βοηθά να αποκτήσει λεία, απαλά και όμορφα μαλλιά μετά το λούσιμο, σε μόλις 8 δευτερόλεπτα, (whaaat?) είναι το νέο θαυματουργό conditioner της Elvive που έχει μορφή νερού. Το Elvive Dream Long Wonder Water που μόλις κυκλοφόρησε υπόσχεται να μεταμορφώσει τα ατίθασα, ταλαιπωρημένα μακριά μαλλιά σε χρόνο μηδέν.

Δούκισσα Νομικού | Αποκάλυψε τον πανεύκολο τρόπο με τον οποίο διατηρεί λαμπερά και υγιή τα μακριά μαλλιά της

Η αγαπημένη σκιά της Δούκισσας Νομικού είναι αυτή που θα φοράμε ολόκληρο το καλοκαίρι

Πιο αναλυτικά, το καινοτόμο αυτό conditioner, χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας Lamellar, συμβάλλει στο να γίνουν τα μαλλιά 10 φορές πιο ενυδατωμένα, 4 φορές πιο λαμπερά, πιο λεία, χωρίς να τα βαραίνει. Και αυτό το απέδειξε περίτρανα η Δούκισσα - μια ματιά στη δεύτερη φωτογραφία της παρακάτω θα σε πείσει.

Aυτό το χρώμα νυχιών θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ