Follow us

The Artpit Collection by Dove | Επισκεφθήκαμε την έκθεση φωτογραφίας, που γιορτάζει την ανθρώπινη ομορφιά της περιοχής της μασχάλης

Στο σώμα δεν υπάρχουν όμορφα και άσχημα σημεία. Υπάρχουν μόνο εκείνα που λατρεύουμε ήδη και αυτά που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει.

Dove Courtesy of Dove

Τη χρυσή εποχή του Hollywood, η Sophia Lοren επαναπροσδιόρισε την έννοια της ομορφιάς επιδεικνύοντας την τριχοφυΐα στις μασχάλες της κάτω από το halter φόρεμά της, ενώ την ίδια εικόνα της αντισυμβατικής ομορφιάς προέβαλλε και η Madonna τη δεκαετία του 1980. Σήμερα, περισσότερα από 40 χρόνια μετά, γιατί ακόμα θεωρούμε taboo τις μασχάλες;

The Artpit Collection by Dove | Επισκεφθήκαμε την έκθεση φωτογραφίας, που γιορτάζει την ανθρώπινη ομορφιά της περιοχής της μασχάλης

Το Dove θέλησε να απενοχοποιήσει την περιοχή της μασχάλης διοργανώνοντας μια πολύ ιδιαίτερη στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος στις 1, 2 και 3 Ιουλίου. Το Missbloom ήταν φυσικά εκεί.

The Artpit Collection | Μια έκθεση ωδή στη φυσική γυναικεία ομορφιά

Για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "The Artpit Collection”, 8 καταξιωμένοι
Έλληνες φωτογράφοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Dove, δημιουργώντας έργα που αναδεικνύουν την γυναικεία μασχάλη, μέσα από την ξεχωριστή καλλιτεχνική τους ματιά.
Σκοπός ήταν να φέρουν ένα βήμα πιο μπροστά στη συνείδησή μας αυτό το τόσο παρεξηγημένο και παραμελημένο σημείο του σώματος και να μας κάνουν να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που έχει να μας πει.

dove
dove

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν η underwater shot του Κοσμά Κουμιανού, αλλά και οι λήψεις της Αιμιλία Μπαλάσκα, που παρουσίαζαν τη γυναικεία μασχάλη σαν προέκταση της φύσης. Εξίσου eye stopping ήταν η φωτογραφία της Μαρίας Κουτρουμπή σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Αθήνας, αλλά και οι aesthetic λήψεις της Μαρίας Σιόρμπα. Τη χρυσή οκτάδα των φωτογράφων συμπλήρωσαν η Ιωάννα Ανδρεοπούλου, ο Νικόλας Μάστορας, ο Κώστας Πήττας και η Κλεοπάτρα Χαρίτου, συγκεντρώνοντας διθυραμβικά σχόλια.

dove
dove

Ο στόχος του Dove επετεύχθη: Μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, όλοι όσοι πέρασαν από την έκθεση -μαζί τους κι εμείς- συνειδητοποίησαν ότι η ομορφιά κρύβεται παντού και ότι σε μία πραγματικότητα που η αγάπη για την εικόνα είναι πιο ισχυρή από ποτέ, εμείς οφείλουμε να βάζουμε πρώτη την αγάπη για το σώμα μας. Στο σώμα άλλωστε δεν υπάρχουν όμορφα και άσχημα σημεία. Υπάρχουν μόνο εκείνα που λατρεύουμε ήδη και αυτά που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει.

Dove

Αν δεν έχεις αποδεχτεί και δεν έχεις αγαπήσει ακόμα την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης τους, όπως είναι ή όπως επιλέγεις εσύ να είναι, τι περιμένεις; Σύμμαχός σου σε αυτή την "αλλαγή" είναι η αγαπημένη σειρά αποσμητικών Dove, η οποία εκτός από το ότι προστατεύει από τον ιδρώτα, περιποιείται την επιδερμίδα. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά στοιχεία της σειράς, η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή, για να νιώθεις η ωραιότερη και πιο σίγουρη εκδοχή του εαυτού σου.

Δες το βίντεο:

info
www.facebook.com/DoveGreece
www.youtube.com/user/GreeceDove
#DOVE #TheArtpitCollection

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ