Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Λατρέψαμε το ιδιοφυές χτένισμα που έκανε για να προστατεύσει τα μαλλιά της από τον αέρα

Το προστατευτικό hairstyle που δημιούργησε η ηθοποιός είναι ό, τι πρέπει για νησί.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τα δύο τους παιδιά καθώς και τη γιαγιά τους, που παρέχει την πολύτιμη βοήθειά της.

Scandi Waves | Το boho chic χτένισμα που έχει κερδίσει τις διασημότερες fashionistas

Η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές που μόλις ξεκίνησαν για εκείνη, ενώ χαλαρώνει στο νησί των ανέμων μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram της καταφέραμε να ξεχωρίσουμε και ένα άκρως καλοκαιρινό χτένισμα που έκανε η ηθοποιός και που θεωρήσαμε εξαιρετικά ιδιοφυές: Πρόκειται για τα twin french braids, τις δύο γαλλικές πλεξούδες δεξιά κι αριστερά της χωρίστρας που όχι μόνο χαρίζουν στιλ, αλλά και προστατεύουν τα μαλλιά από τον έντονο αέρα του νησιού και τον βλαβερό ήλιο. Ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο χτένισμα σε κρατά δροσερή, αφού τα μαλλιά δεν πέφτουν στην πλάτη και στον αυχένα σου με αποτέλεσμα να σε ιδρώνουν, ενώ δεν μπερδεύονται από τον άνεμο ούτε πέφτουν στα μάτια σου. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια λοιπόν!

Και το καλύτερο; Αποκτάς αυτό το ονειρεμένο beach wave style που είναι τόσο στη μόδα χωρίς τη χρήση κανενός εργαλείου styling. Φοβερό;

Πώς να κάνεις το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ για νησί μέσα σε 10'

Δες το χτένισμα:

Αθηνά Οικονομάκου | Λατρέψαμε το ιδιοφυές χτένισμα που έκανε για να προστατεύσει τα μαλλιά της από τον αέρα
Loading...

Το συγκεκριμένο χτένισμα μάλιστα φαίνεται να είναι το go-to hairstyle της ηθοποιού το καλοκαίρι, αφού την έχουμε ξαναδεί πολλές φορές να το υιοθετεί σε διάφορες περιστάσεις, ακόμα και για τις πιο επίσημες.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ