Follow us

6 multitasking προϊόντα για τα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια

Κι όμως, με ένα μόνο προϊόν για τα μαλλιά μπορείς να έχεις άπειρα οφέλη.

hair iStock

Τα πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς είναι ξεκάθαρα το νέο trend που αγαπά η Gen Z, και όχι μόνο. Μπορεί να πρόκειται για προϊόντα για μαλλιά ή μακιγιάζ, η ουσία όμως είναι ότι έχουν πολλά πλεονεκτήματα και διαφορετικές χρήσεις στην beauty ρουτίνα σου, ενώ σού εξοικονομούν χώρο και χρήμα.

Ξεκίνησε ως μια μόδα του TikTok όμως γρήγορα απέκτησε μεγάλες διαστάσεις αφού, εκτός των άλλων, συνιστούν και μια sustainable λύση που σέβεται το περιβάλλον - γεγονός που λαμβάνεται υπόψη από τους καταναλωτές.

Τα βερνίκια νυχιών που θα χαρίσουν ένα gel εφέ στο μανικιούρ σου

Κι ενώ έχουμε μιλήσει για τα πολυχρηστικά προϊόντα μακιγιάζ (το κρεμώδες ρουζ είναι το αγαπημένο μας), τι γίνεται με τα multitasking προϊόντα για τα μαλλιά; Ναι, υπάρχουν leave-in sprays ή serums που χαρίζουν πολλά περισσότερα οφέλη στα μαλλιά από το να τα ενυδατώνουν απλά. Μπορεί να λειτουργούν επίσης και ως anti-frizz προϊόντα, ως προστατευτικά κατά της θερμότητας των εργαλείων styling αλλά και ως prepping products / primers για καλύτερο κράτημα στα χτενίσματά σου.

Too good to be true? Η αλήθεια είναι ότι πράγματι μπορείς να βρεις haircare products με όλα τα παραπάνω (και πολλά περισσότερα) ενώ το γεγονός ότι μας διευκολύνουν τη ζωή με την πρακτικότητα και την ευελιξία τους είναι ανεκτίμητο. Εν ολίγοις, αν, λόγω έλλειψης χρόνου, αναζητάς ένα μόνο προϊόν για τη φροντίδα των μαλλιών σου κάθε πρωί ή αν απλά θέλεις να αποφύγεις την, πολλές φορές, ενοχλητική αίσθηση του layering διαφορετικών προϊόντων στην τρίχα, τότε ανήκεις στις γυναίκες που θα εκτιμήσουν τα multitasking haircare products.

Ταλαιπωρείσαι από έντονο φριζάρισμα στα μαλλιά; Η σωστή περιποίηση για να το καταπολεμήσεις

Δες παρακάτω ποια είναι τα αγαπημένα μας:

Sebastian Professional Potion9 Lite Spray

Sebastian Professional Potion9 Lite Spray

Ελαφριά αγωγή που δεν ξεβγάζεται, με ιδιότητες styling. Ενεργά συστατικά στοχευμένης περιποίησης επανορθώνουν τα αδύναμα μαλλιά, τα κάνουν πιο ευκολοχτένιστα και τους χαρίζουν λάμψη που ακτινοβολεί και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Beautifying Composition Oil, Aveda

Beautifying Composition Oil, Aveda

Πλούσιο, αρωματικό, ενυδατικό λάδι για ξηρό δέρμα, μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Περιέχει έλαιο jojoba και μίγμα εκχυλισμάτων όπως δενδρολίβανο και περγαμόντο.
Ανακουφίζει από την ξηρότητα και αποκαθιστά τη φυσική ενυδάτωση.

L'OREAL PROFESSIONNEL Curl Expression Σπρέι για Αναζωογόνηση (για σγουρά μαλλιά)

L'OREAL PROFESSIONNEL Curl Expression Σπρέι για Αναζωογόνηση (για σγουρά μαλλιά)

Το Curl Expression Σπρέι για Αναζωογόνηση είναι σχεδιασμένο να προσφέρει επαγγελματική αναζωογόνηση στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Αναζωογονεί κάθε πρωί τις μπούκλες, για 6x περισσότερη σμίλευση και 48 ώρες προστασίας από το φριζάρισμα.

Hairdresser's Invisible Oil Primer, Bumble and Bumble

Hairdresser's Invisible Oil Primer, Bumble and Bumble

To απόλυτο Primer που δίνει απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών. Εμπουτισμένο με μείγμα 6 βραζιλιάκιων ελαίων, εξαφανίζεται στα μαλλιά για να τα λειάνει, να δαμάσει το φριζάρισμα και να τα προστατέψει από τη θερμότητα του styling αλλά και τις ακτίνες του ήλιου (φίλτρα UV). Εφάρμοσέ το σε νωπά μαλλιά πριν το χτένισμα με θερμότητα ή στην παραλία για προστασία και ξεμπέρδεμα.

L'OREAL PROFESSIONNEL, SERIE EXPERT Fluidifier Leave-In Κρέμα Για Styling

L'OREAL PROFESSIONNEL, SERIE EXPERT Fluidifier Leave-In Κρέμα Για Styling

Επαγγελματική σύνθεση για προστασία και τέλειο χτένισμα μακράς διαρκείας . Εμπλουτισμένη με φυτικές πρωτεΐνες και Serum, η κρέμα διαμόρφωσης Serie Expert Blow-Dry Fluidifier χαρίζει διατήρηση του styling έως και 4 ημέρες, επανασμίλευση με χρήση θερμότητας, 96 ώρες προστασίας ενάντια στο φριζάρισμα και προστασία από τη θερμότητα έως και τους 230°C.

Sebastian Professional TRILLIANT Spray Θερμικής Προστασίας

Sebastian Professional TRILLIANT Spray Θερμικής Προστασίας

Σπρέι με σύμπλεγμα θερμικής προστασίας και ιριδίζουσας λάμψης.

Με εκχύλισμα από rock crystal, έχει σχεδιαστεί για να περιποιείται απαλά και να προστατεύει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους όγκο και αστραφτερή λάμψη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ