Follow us

Το μανικιούρ που ζητούν όσο κανένα άλλο τα it κορίτσια του Λονδίνου αυτή την στιγμή

Η πολύχρωμη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που έχει ενθουσιάσει τις πιο stylish Λονδρέζες.

πολύχρωμο γαλλικό Istock Photo

Αν οι μέρες πριν το ραντεβού σου στο nail salon συνοδεύονται από ένα ατελείωτο scroll στο Instagram για την εύρεση του τέλειου μανικιούρ, stop. Το' χουμε. Τι θα έλεγες για ένα πολύχρωμο γαλλικό; Τα it κορίτσια του Λονδίνου πάντως ψηφίζουν αυτό ως τη νέα επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια.

Μαρία Ηλιάκη | Η μάσκαρα που φορά κάθε μέρα χαρίζει 14 φορές περισσότερο όγκο με ένα πέρασμα

To πολύχρωμο γαλλικό είναι η νέα μεγάλη τάση στο Λονδίνο

Loading...
Loading...

Το μανικιούρ που έχει ενθουσιάσει όσο κανένα άλλο τις Λονδρέζες ακούει στο όνομα "Colour Pop" και συνδυάζει δύο τάσεις: το πολύχρωμο γαλλικό και το half moon manicure. Πρόκειται για ένα fun και ταυτόχρονα μίνιμαλ μανικιούρ, ιδανικό για εσένα που θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό nude ή λευκό nail look σου, χωρίς να βγεις τελείως εκτός της ζώνης ασφαλείας σου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαψε τα νύχια της στο πιο όμορφο καλοκαιρινό χρώμα

Loading...
Loading...

Ζήτησε από τη manicurist σου να σχηματίσει ένα μισοφέγγαρο στη βάση του κάθε νυχιού χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου βερνίκι, αλλά και να βάψει με αυτό την άκρη των νυχιών σου ακριβώς, όπως θα έκανε στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

Loading...

Αν θέλεις να πετύχεις ένα πιο ιδιαίτερο και ινσταγκραμικό αποτέλεσμα, ζήτησέ της να βάψει κάθε νύχι με ένα διαφορετικό καλοκαιρινό χρώμα ή ακόμα και να ενσωματώσει διακριτικά nail art σχέδια, όπως μαργαρίτες και καρδιές, στο μανικιούρ σου.

Loading...

Αν πάλι ο συνδυασμός των δύο τάσεων σού πέφτει πολύς, τότε υιοθέτησε την τάση του colorful french manicure, δηλαδή του γαλλικού μανικιούρ με παστέλ, neon ή ακόμα και μαύρο χρώμα στην άκρη των νυχιών.

Αυτό είναι το μόνο χρώμα που αξίζει να βάψεις τα νύχια σου το καλοκαίρι σύμφωνα με τις fashionistas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ