Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Η μάσκαρα που φορά κάθε μέρα χαρίζει 14 φορές περισσότερο όγκο με ένα πέρασμα

+ Εκείνη που φορά όταν την ταλαιπωρούν οι αλλεργίες της άνοιξης.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Έχουν σε speed dial τους καλύτερους makeup artists και δοκιμάζουν πρώτες όλα τα καινούρια λανσαρίσματα. Ποια είναι όμως εκείνα τα προϊόντα ομορφιάς που καταλήγουν τελικά στο νεσεσέρ των Ελληνίδων celebrities; Εμείς ρωτήσαμε την Μαρία Ηλιάκη ποια είναι η mascara, που έχει ξεχωρίσει, και εκείνη δεν μας έδωσε μία, αλλά δύο διαφορετικές προτάσεις προϊόντων, που αν κρίνουμε από τα όσα μας είπε, πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις:

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Μαρία Ηλιάκη | Η αγαπημένη της mascara

Loading...

Όπως μας λέει η ίδια δεν αγαπά το έντονο μακιγιάζ. Για την ακρίβεια πολλές φορές όταν είναι εκτός στούντιο δεν βάφεται καν. Αν πρόκειται όμως να βαφτεί, ένα από τα προϊόντα, που σίγουρα θα χρησιμοποιήσει, είναι η μάσκαρα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε το hair trend που λατρεύουν οι πιο διάσημες διεθνείς influencers

Αγαπημένη της επιλογή είναι η Hypnôse Drama της Lancôme, η οποία χαρίζει 14 φορές περισσότερο όγκο και έντονο μαύρο χρώμα με ένα πέρασμα. Το καμπυλωτό βουρτσάκι της εξασφαλίζει βέλτιστη επαφή με κάθε βλεφαρίδα για ομοιόμορφη κατανομή της mascara χωρίς κόμπους και μουτζουρώματα.

Μαρία Ηλιάκη | Η μάσκαρα που φορά κάθε μέρα χαρίζει 14 φορές περισσότερο όγκο με ένα πέρασμα

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη mascara που έχει στο νεσεσέρ της. "Επειδή έχω πολύ ευαίσθητα μάτια και ταλαιπωρούμαι συχνά από αλλεργίες, ειδικά την άνοιξη, χρησιμοποιώ και την High Impact Extreme Volume Mascara της Clinique", λέει η ίδια. Πρόκειται για μία mascara, ιδανική για ευαίσθητα μάτια και για όσες γυναίκες φορούν φακούς επαφής, η οποία χαρίζει πλούσιο όγκο και αναδεικνύει κάθε βλεφαρίδα. Το πολυδιάστατο βουρτσάκι "χτίζει" όλες τις βλεφαρίδες γρήγορα, χωρίς προσπάθεια και -το κυριότερο- χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Add to cart.

mascara

Βίκυ Κουλιανού | Το φρέσκο και δροσερό άρωμα που φορά κάθε μέρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ