Follow us

4 θεραπείες λάμψης για χρήση στο σπίτι που θα ζωντανέψουν το χρώμα των μαλλιών σου

Είτε έχεις βαμμένα μαλλιά είτε όχι, αυτές οι gloss & shine treatments θα σού χαρίσουν υπέροχα λαμπερά μαλλιά - ακόμα και χωρίς να πας στο κομμωτήριο.

hair Splash News / Ideal Image

Τα εργαλεία styling και οι βαφές, τα σφιχτά χτενίσματα και τα λαστιχάκια μαλλιών, ο δυνατός ήλιος αλλά και τα haircare προϊόντα με χημικά, είναι μερικοί από τους (πολύ σημαντικούς) λόγους που προκαλούν φθορά και έλλειψη λάμψης στα μαλλιά μας. Σε αυτό το σημείο έρχονται οι θεραπείες μαλλιών που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι, είτε έχεις βαμμένα μαλλιά είτε όχι.

The process

Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση των θαμπών, άτονων μαλλιών είναι φυσικά η βαθιά ενυδάτωση με μάσκες και θεραπείες μαλλιών. Το δεύτερο βήμα όμως αφορά την ενίσχυση της λάμψης της τρίχας, με ειδικές θεραπείες λάμψης. Αν μάλιστα έχεις βαμμένα μαλλιά, που τείνουν να ξεθωριάζουν (φυσιολογικά) με το πέρασμα του χρόνου αλλά και τα συχνά λουσίματα, έχεις έναν λόγο παραπάνω για να τα φροντίζεις πιο εντατικά με gloss treatments.

10 καλοκαιρινά (και πολύ εθιστικά) αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Πολλές θεραπείες λάμψης και αναδόμησης προσφέρονταν διαχρονικά από τα κομμωτήρια και ιδίως στις γυναίκες με βαμμένα μαλλιά. Ακόμα και μέχρι σήμερα όμως, αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να επισκεφτεί κανείς το hair salon και να αφεθεί σε μια ολοκληρωμένη περιποίηση. Παρ' όλα αυτά, και για όσες γυναίκες δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε κομμωτήρια για τον οποιονδήποτε λόγο, υπάρχουν θεραπείες λάμψης που μπορούν να γίνουν πανεύκολα στο σπίτι - και χαρίζουν υγιή, ζωντανά και γεμάτα λάμψη μαλλιά στο λεπτό.

5 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αγοράσεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές σου

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από μερικές μέρες μέχρι και 6 εβδομάδες, ανάλογα πάντα με το προϊόν, την εταιρεία αλλά και τη δική σου συνέπεια στη χρήση τους. Οι συγκεκριμένες θεραπείες, εκτός από λάμψη, προσφέρουν αναδόμηση, προστασία αλλά και ενίσχυση του χρώματος. Αν έχεις highlights ή βαμμένα, ξανθά μαλλιά, πιθανόν να θες να εξαλείψεις τους κίτρινους ή πορτοκαλί τόνους. Υπάρχει επομένως μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένη σε κάθε ανάγκη που μπορεί να έχεις.

Οι αγαπημένες μας shine & gloss treatments που θα σου χαρίσουν glossy μαλλιά:

L'Oréal Professionnel Metal Detox Pre-Treatment Spray

L'Oréal Professionnel Metal Detox Pre-Treatment Spray

Επαγγελματικό σύστημα περιποίησης εξουδετέρωσης μετάλλων για χρήση πριν από τις υπηρεσίες οξειδωτικής βαφής, ντεκαπαζ ή balayage.

L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Concentrate Treatment

L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Concentrate Treatment

Εμπλουτισμένο με ρεσβερατρόλη, το Serie Expert Vitamino Color Concentrate Treatment προστατεύει τόσο το χρώμα από το ξεθώριασμα έως και για 8 εβδομάδες* όσο και την τρίχα από τη φθορά, για τέλεια βαμμένα μαλλιά

Kérastase, Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss

Kérastase, Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss

Θεραπεία λάμψης κατάλληλη για την ενίσχυση των βαμμένων μαλλιών. Διαθέτει φόρμουλα βαθιάς φροντίδας που μειώνει το πορώδες της ίνας, παρέχοντάς της έντονη απαλότητα και λάμψη.

Aveda, brilliant™ emollient finishing gloss

Aveda, brilliant™ emollient finishing gloss

Ένα φυσικό ενυδατικό serum λάμψης με έλαιο από φλοιό ρυζιού που λειαίνει τις άκρες των μαλλιών, προσδίδοντάς τους εξαιρετική λάμψη. Για κανονικά ή χοντρά μαλλιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ