Follow us

Summer Nail Art | 5 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα ωραιότερα σχέδια για τα νύχια

Εβελίνα Νικόλιζα, Σουζάνα Κεγγίτση κ.ά

σχέδια για νύχια καλοκαιρινά Instagram/@evelina_nikoliza

Αν υπάρχει μία εποχή του χρόνου, που "σηκώνει" πειραματισμούς στο μανικιούρ, αυτή είναι σίγουρα το καλοκαίρι. Λίγο η αναμελιά των διακοπών, λίγο τα prints των sundresses και η κυριαρχία των παστέλ χρωμάτων, όλες θέλουμε να κάνουμε το μανικιούρ μας λίγο πιο fun. Πρώτες απ' όλες οι πιο διάσημες Ελληνίδες influencers, οι οποίες μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram προτείνουν τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σχέδια για νύχια.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Πρώτα στις προτιμήσεις τους είναι με διαφορά τα φλοράλ σχέδια. Τόσο η Εβελίνα Νικόλιζα, όσο και η Σουζάνα Κεγγίτση έχουν ενδώσει στην girly αισθητική των λουλουδιών, συνδυάζοντάς τα όμως με clear βάση για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Τα φωτεινά χρώματα παραμένουν για ένα ακόμα καλοκαίρι τάση με την Μαλαματένια Παλατσίδη να υιοθετεί ένα colorful french manicure με swirls. Η Janna Sireac έχει το δίχως άλλο το πιο ιδιαίτερο μανικιούρ της λίστας, με κάθε νύχι να έχει ένα διαφορετικό σχέδιο -πάντα όμως σε παστέλ απόχρωση. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το μανικιούρ με μανταρίνια, που έκανε πιο πρόσφατα.

Honorable mention στην παρακάτω λίστα είναι το ombré μανικιούρ της Μιρκέτας Βιδάλη, το οποίο αν και τεχνικά δεν είναι nail art, αποτελεί σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική των κλασικών μονόχρωμων μανικιούρ.

7 καλοκαιρινά σχέδια για νύχια από Ελληνίδες influencers

Μαλαματένια Παλατσίδη

Loading...

Εβελίνα Νικόλιζα

Loading...
Loading...

Σουζάνα Κεγγίτση

Loading...

Μιρκέτα Βιδάλη

Loading...

Janna Sireac

Loading...
Summer Nail Art | 5 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα ωραιότερα σχέδια για τα νύχια

10 Ελληνίδες fashion influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ