Follow us

Ξέχνα (για λίγο) τα lip balms | Τα lip oils είναι η νέα τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας

Plus, τα πιο ενυδατικά lip oils που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Κάτι ανάμεσα σε lip gloss και lip balm, τα lip oils είναι η νεότερη τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας. Πρόκειται για σούπερ ενυδατικές συνθέσεις, εμπλουτισμένες με μια πληθώρα ελαίων που αφήνουν την επιφάνεια χειλιών πολύ απαλή, λεία αλλά και με μια λάμψη που δείχνει εντελώς φυσική. Η θρέψη δε που χαρίζουν παραμένει στα χείλη ώρες μετά την εφαρμογή τους, ακόμα κι όταν δεν φοράς απολύτως τίποτα, κάνοντάς τα την ιδανική λύση και για τα πιο ξηρά, σκασμένα χείλη.

Το σύνηθες είναι να τα βρεις σε διάφανο χρώμα, πολλές εταιρείες ωστόσο κυκλοφορούν lip oils σε διάφορες αποχρώσεις, χωρίς ωστόσο έντονες χρωστικές ώστε να αφήνουν μια ημιδιάφανη κάλυψη.

Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί τα lip balms ή σε ενοχλεί η, συχνά κολλώδης, αίσθηση των lip glosses, τα lip oils φαντάζουν μια παραπάνω από ικανοποιητική εναλλακτική επιλογή, που θεωρώ ότι θα σε βολέψει πολύ. Προσωπικά είναι τα αγαπημένα μου καθώς βρίσκω ότι θρέφουν βαθιά τα χείλη μου ενώ η χαρακτηριστική λάμψη που χαρίζουν δείχνει πολύ φυσική αλλά και φρέσκια.

9 παλέτες σκιών που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Το καλύτερο; Πολλά από αυτά περιέχουν υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνη Ε και άλλα ενυδατικά - επανορθωτικά στοιχεία, που κάνουν τα lip oils να λειτουργούν κάπως σαν (lip) serums.

Beauty Editor's tip: Φόρεσέ το μόνο του στα χείλη όποτε τα νιώθεις ξηρά και ταλαιπωρημένα και ανανέωνέ το συχνά μέσα στη μέρα. Μπορείς ακόμη να το φορέσεις πάνω από κάποιο ματ κραγιόν, έτσι ώστε να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά και λαμπερά, ενυδατώνοντας ταυτόχρονα τα - στεγνά από το ματ κραγιόν - χείλη σου. Ταυτόχρονα, αυτό το tip κάνει και το χρώμα να δείχνει πιο ζωντανό, σαν να το ανανέωσες μόλις.

5 φορές που η Βάσια Κωσταρά είχε τα πιο inspiring καλοκαιρινά χτενίσματα

Δες παρακάτω τα πιο αγαπημένα μου lip oils:

Lip Care Booster Lip Serum, Essence

Lip Care Booster Lip Serum, Essence

Με 10% περιεκτικότητα σε φυτικά έλαια, αυτό το Lip Serum είναι εμπλουτισμένο με έλαιο ροδάκινου ώστε να ενυδατώνει και να θρέφει τα χείλη χαρίζοντας ένα πολύ λαμπερό φινίρισμα.

Nourishing Lip Oil Gloss With Rose Petals, Darphin

Nourishing Lip Oil Gloss With Rose Petals, Darphin

Θρεπτικό και ενυδατικό lip oil gloss με πέταλα τριαντάφυλλου.

Festival Glow Precious Lip Oil Gloss

Festival Glow Precious Lip Oil Gloss

Θρεπτικό lip oil εμπλουτισμένο με λεπτές λουλουδένιες νότες λεβάντας, εκχύλισμα άνθους αραβοσίτου και χρυσές νιφάδες που αντανακλούν το φως, για ένα λαμπερό γυαλιστερό αποτέλεσμα.

Dior Lip Glow Oil

Dior Lip Glow Oil

λαμπερό έλαιο χειλιών που αναζωογονεί και προστατεύει σε βάθος τα χείλη αναδεικνύοντας με μακρά διάρκεια το φυσικό τους χρώμα. Χάρη στην τεχνολογία Color Reviver, προσαρμόζεται στα επίπεδα υγρασίας των χειλιών, για προσαρμόσιμο χρώμα και συνεχή ενυδάτωση.

#THISISEVERYTHING Lip Oil (Sheer Blush), NYX Cosmetics

#THISISEVERYTHING Lip Oil (Sheer Blush), NYX Cosmetics

Αυτό το πολυτελές προϊόν για τα χείλη είναι εμπλουτισμένο με ένα μοναδικό μείγμα ελαίων, όπως έλαιο αμυγδάλου, αβοκάντο, κυνόροδου και jojoba, και έχει ένα ζωηρό άρωμα βανίλιας και άνθους κερασιάς.

Lip Comfort Oil, Clarins (01 Honey)

Lip Comfort Oil, Clarins (01 Honey)

Εκτός από πολύ ενυδατικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά και ως μάσκα επανόρθωσης το βράδυ. Κυκλοφορεί σε 6 λαχταριστές αποχρώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ