Καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση; To 90s inspired top-knot της Gigi Hadid είναι το πιο κομψό χτένισμα που είδαμε σήμερα

Και η ιδανική ιδέα για τον καύσωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του ο Sam McKnight, δημιουργώντας το πιο 90s χτένισμα που έχουμε δει τελευταία στα μαλλιά της Gigi Hadid.

Πρόκειται για έναν super stylish κότσο στην κορυφή του κεφαλιού με αρκετό όγκο αλλά και δύο τούφες - αφέλειες να πλαισιώνουν δεξιά κι αριστερά το όμορφο πρόσωπό της.

Ξέχνα (για λίγο) τα lip balms | Τα lip oils είναι η νέα τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας

Ο όγκος αλλά και το στιλ των αφελειών ήταν τα δύο χαρακτηριστικά του χτενίσματος που χάριζαν αυτό το 90s twist στο χτένισμα, που αποδεικνύεται και η ιδανική λύση για τις ημέρες με υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης, αυτό το χτένισμα ταιριάζει άψογα με τα περισσότερα καλοκαιρινά φορέματά σου, και ιδίως τα εξώπλατα ή με ιδιαίτερο ντεκολτέ, αφού αναδεικνύει τον λαιμό, την πλάτη αλλά και τα κόκαλα στο ντεκολτέ.

Pony Braid | Αυτό είναι το πιο cool χτένισμα αυτή τη στιγμή - και το ιδανικότερο για καύσωνα

Δες το χτένισμα:

Beauty Editor's tip:

Ένα μικρό μυστικό για να πετύχεις τον επιθυμητό όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, ακόμα κι αν έχεις λεπτά μαλλιά, είναι να τα βουρτσίσεις ανάποδα, σκύβοντας δηλαδή το κεφάλι προς τα κάτω. Στερέωσε τον κότσο με ένα πολύ σφιχτό λαστιχάκι και τσιμπιδάκια (αν χρειαστεί), και σταθεροποίησε με λακ. Όσο για τις αφέλειες, προτείνεται να τις περάσεις με μια ισιωτική ώστε να αποκτήσουν ένα λείο, sleek εφέ, πράγμα που θα λέγαμε να αποφύγεις αν δεν έχεις πολύ σγουρά ή σπαστά μαλλιά, ώστε να μην ταλαιπωρήσεις την τρίχα. Αν ωστόσο θες ένα τέλειο ίσιωμα με το σίδερο ή το πιστολάκι, μην ξεχάσεις το θερμοπροστατευτικό σπρέι.